τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Καλωσορίσατε στο Στανό…



…και καλό σας ταξίδι!


Εκτός από την ασχήμια που εισπράττουμε υπάρχει πάντα ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς στο γειτονικό πευκοδάσος. Είναι γνωστό το πόσο εύκολα αναφλέγονται τα σκουπίδια (ο κάδος παλιότερα πήρε 2-3 φορές φωτιά). Αφού αδιαφορεί ο Δήμος, τουλάχιστον ας επέμβει το Δασαρχείο.
Επιτέλους πρέπει να βρεθεί μια λύση!

5 σχόλια:

  1. πετάγαν στην κυριολεξία χρήματα για να στήνουν αγάλματα και να καλλωπίζουν την πρωτεύουσα και τωρα δεν μποροούν να πληρώσουν ούτε τον εργολάβο για την αποκομιδή των σκουπιδιών.Ο Δήμαρχος δείχνει να έχει παραιτηθεί προ πολλού μιας και τα θέματα που τον απασχολούν είναι η έδρα του Δήμου και το παρασκήνιο των υποψηφιοτήτων,κοινώς της μοιρασιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOMPORO ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΩ. ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτη εικόνα...
    Σ' αυτό δυστυχώς δεν συντελλούν μόνο οι άρχοντες του τόπου(που είναι αλήθεια αυτοί?)αλλά περισσότερο εμείς. Είναι δυνατόν οι κάδοι να είναι γεμάτοι ασφυκτικά κι εμείς να συνεχίζουμε να ρίχνουμε?Βλέπουμε κούτες απο καταστήματα και καρέκλες από συλλόγους. Είναι δυνατόν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά οι κάδοι άδειασαν προφανώς λόγω του πανηγυριού και των εκδηλώσεων. Το πρόβλημα όμως δε λύθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΔΟΙ.ΕΛΕΟΣ ..ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή