τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ


Την Δευτέρα 2 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία της ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΤΑΝΟΥ για το νέο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας,  αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Το ρόστερ της ομάδος αποτελείται από 35 παίκτες με μέσο όρο ηλικίας 17-18 ετών. Το διοικητικό σχήμα της ΘΥΕΛΛΑΣ αποτελείται από τους: Μαριανός Βασίλειος, Κάκκας Αστέριος, Γερακούδης Βασίλειος, Γερακούδης Παναγιώτης, Τουπλικιώτης Β. Αχιλλέας, Μυλωνάς Ιωάννης, Μπήτιος Αθανάσιος, Στόικος Αστέριος και βοηθούν όλοι οι παίκτες!
Καλή επιτυχία και ότι καλύτερο στην ομάδα μας για την νέα αγωνιστική σεζόν.
                                                                                                                                Δ. Κασαμπαλής

10 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-νεφοκάλυψη-νεροποντές-χαλάζι-ηφαιστειακές εκρήξεις, και τι λένε για όλα αυτά ΝΑΣΑ-ΣΕΡΝ-Δημοκρίτειο;
    Αυξημένο γαλαξιακό ρεύμα ιονίζει-αναστατώνει ατμόσφαιρα-φλοιό-μάγμα. Δηλ. είναι δείκτης πιθανότητας και για ηφαιστειακούς χειμώνες (για τους οποίους, δυστυχώς, κάποιοι κρατούν 200 χρόνια μετά από τον 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα τού Ταμπόρα, την ανθρωπότητα εγκληματικά ανυποψίαστη):

    Όταν κοπάζει η «βροχή ηλεκτρονίων» γίνεται σεισμός
    Στο Εργαστήριο Ηλεκτρομαγνητισμού και Διαστημικής στην Ξάνθη, ανακάλυψαν πως όταν μειώνεται σταδιακά η ηλεκτρονική καταιγίδα που «χτυπάει» τον «παρατηρητή» δορυφόρο τους, ακολουθούν σεισμικές δονήσεις
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=12958946#
    http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 14,15 ΧΡΟΝΩΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η οικονομική κρίση και το κλίμα πανικού που σε ορισμένες περιπτώσεις κυριεύει παράγοντες και ομάδες, έχει σοβαρές επιπτώσεις και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
    Πανελλήνιο είναι το φαινόμενο πολλών συλλόγων να εμφανίζονται αδύναμοι να οργανωθούν και το ενδεχόμενο αποχής είναι πολύ ορατό. Μιλώντας πιο εξειδικευμένα για τη Χαλκιδική, πολλαπλασιάζονται τα σενάρια που θέλουν αρκετές ομάδες να μην κατεβαίνουν στο νέο πρωτάθλημα. Εφόσον η αναφορά γίνει για την Α΄ κατηγορία, ο κίνδυνος είναι ορατός για τον Χολομώντα Ριζών Παλαιόχωρας, τον Άρη Παλαιοχωρίου και την Ένωση Αγίου Παύλου/Ηράκλειας. Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως προθεσμία να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα είναι η 20/8 (απαιτούνται 150, 130 και 110 Ευρώ αντίστοιχα για δήλωση συμμετοχής σε Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορία). Εφόσον, πάντως, μια ομάδα Α΄ κατηγορίας δηλώσει συμμετοχή και δεν κατεβεί να αγωνιστεί, την επομένη περίοδο παίζει στη Β΄ κατηγορία, όμως τιμωρείται με πρόστιμο 3000 Ευρώ και έχει -6 βαθμούς. Από την άλλη, εφόσον δε δηλώσει συμμετοχή, γλιτώνει το πρόστιμο και την αφαίρεση βαθμών, πλην όμως στην επόμενη σεζόν παίζει στη Γ΄ κατηγορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές της ΘΥΕΛΛΑΣ ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθησαν στο χορό που έγινε στο Πηγάδι με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.Ακόμη ευχαριστούν τον Πολιτιστικο Σύλλογο για τις καρέκλες,τα τραπέζια και την μικροφωνική..που ηταν απαραιτητα για να στηθει αυτος χορος..και όλους τους μαγαζάτορες που με τις προσφορες τους στηριξαν τον χορο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑΝΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ..


    Το Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ομως οι << κυρες κατινες >> των καφενειων ανελαβαν και παλι δραση..αυτη την φορα ξεκινησαν μια ανεξηγητη κακοπροαιρετη κριτικη απεναντι στο νεο συμβουλιο της θυελλας,το οποιο απαρτιζεται απο παιδια νεαρης ηλικιας και απο παιχτες...και ακουσον ακουσον,κατηγορουν το συμβουλιο οτι θελει να κανει τους παιχτες ναρκομανεις και χασικληδες..αυτο ειπαν 2 θαμωνες καφενειου ενα βραδυ στον προεδρο της ομαδας..δυστυχως, αυτοι οι λιγοι με αυτα που λενε δημιουργουν παντα αρνητικες εντυπωσεις,με οτι συνεπαγεται αυτο, και το μονο που κανουν ειναι να καταστρεφουν..η καλοπροαιρετη κριτικη ειναι αποδεκτη και τις πιο πολλες φορες φερνει πολλα θετικα,πρεπει να καταλαβουμε ομως ποια ειναι η διαφορα της κακοπροαιρετης με της καλοπροαιρετης..εδω πρεπει να τονιστει οτι οι υγιεις φιλαθλοι της ομαδας ειναι υπερ του νεου συμβουλιου και της ομαδας, στηριζουν,και το σημαντικοτερο ειναι οτι εχουν βαλει στο στοχαστρο αυτους τους λιγους που κανουν κακο στην ΘΥΕΛΛΑ!!!

    Ο υγιεις φιλαθλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαγκες καλη χρονια και απο μας!

    σας περιμενουμε και την φετινη σεζον να γουσταρουμε παρεα...
    χαιρετουρες στα αλανια του στανου!
    να στε καλα,
    και καλη δυναμη στον αγωνα σας γενικοτερα...!

    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και ετσι για την πορωση...!

    http://www.youtube.com/watch?v=-JWP1uMaSxg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ,ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ.
    Α ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή