τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

2ο Kosmos Festival

Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Ιουνίου, Θέατρο βράχων
Πριν από έναν χρόνο ένα νέο φεστιβάλ γεννήθηκε. Ένα φεστιβάλ που δημιούργησαν το ΚOSMOS 93.6 και η On Stage και το οποίο επισκέφτηκαν πάνω από 8 χιλιάδες φίλοι της μουσικής οι οποίοι μοιράστηκαν μία μοναδική εμπειρία. Πολλά και σημαντικά ονόματα επί σκηνής - Οι Solomon Burke, Νicola Conte, Yasmin Levy, Sophie Delila, Burger Project, Οrishas, Βajofondo, Τinariwen και Dub Inc -, ενδιαφέροντα side events, δεκάδες θεματικά περίπτερα και εστιατόρια με γεύσεις του κόσμου δημιούργησαν το 1ο Kosmos Festival, ένα πολύχρωμο και σύγχρονο φεστιβάλ στα πρότυπα των πιο επιτυχημένων διοργανώσεων του εξωτερικού.


Το 2ο Kosmos Festival είναι ξανά εδώ για να παρουσιάσει μερικές από τις σημαντικότερες σύγχρονες τάσεις της world, ethnic, soul και Jazz σκηνής και σας προσκαλεί για άλλη μια χρονιά σε μια λαμπερή γιορτή της μουσικής. Η Οn Stage, με πολύχρονη εμπειρία στην διοργάνωση σημαντικών φεστιβάλ – έχει παρουσιάσει 2 φορές το Womad Festival, και 2 φορές Ethnic και Jazz Festivals - τα οποία άνοιξαν το δρόμο για την προβολή της world μουσικής στη χώρα μας, σας προσκαλεί για δεύτερη φορά σε ένα συναρπαστικό διήμερο με ηχηρά ονόματα από το παγκόσμιο στερέωμα της world μουσικής.

Το 2o Kosmos Festival θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα και έχει ως χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ.

πληροφορίες: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου