τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Η Επισκεψιμότητα του Somporo



 Σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα της google/analytics  κατά το πρώτο τετράμηνο του 2010 η επισκεψιμότητα του Somporo διαμορφώθηκε ως εξής:

Δέχτηκε 13.514 επισκέψεις από 26 χώρες και έγιναν 28.877 προβολές σελίδων.
Αντιστοιχούν δηλαδή 2,14 σελίδες ανά επίσκεψη.

Οι 13.262 επισκέψεις προέρχονται από την Ελλάδα  και οι 252 από το εξωτερικό.
Από αυτές οι 7781 είναι από την περιοχή της Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής και οι 4138 από την περιοχή της Αθήνας.
Από το εξωτερικό οι  πιο τακτικοί επισκέπτες μας προέρχονται  από Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Ισπανία και Ιταλία. 
Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει  ότι το Somporo  έγινε πια γνωστό όχι μόνο στους  Στανιώτες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού οι οποίοι και το επισκέπτονται συχνά.  
Πιστεύουμε ότι σε πρώτη φάση (το Σόμπορο λειτουργεί μόνο έξι μήνες)  επιτεύχθηκαν οι στόχοι για τους οποίους δημιουργήθηκε και ελπίζουμε αυτή η επικοινωνία να συνεχιστεί.
Περιμένουμε πάντα τις παρατηρήσεις σας, τους προβληματισμούς σας, τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας.

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια ..και καλό σομπορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την αρχική ιδέα καιτην υλοποίηση του blog. H ηθική ικανοποίηση ήλθε στους διαχειριστές παρόλα τα κακεντρεχή σχόλια κάποιων.
    Μπράβο σας!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήταν ωραίο οι Στανιώτες που ζουν στο εξωτερικό να απευθύνουν έναν χαιρετισμό, μια καλημέρα τελοσπάντων, για πιο άμεση επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και δεν είναι ένα απλό μπλογκ για τον Στανό, αλλά ένα εναλλακτικό ιστολόγιο με πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά «αξιότιμε» δήμαρχε ..αυτούς τους τεραστίους πρασίνους κάδους στην είσοδο του χωριού μας …που ξεχείλισαν εδώ και εβδομάδες …επιθυμείς να σου αδειάσουμε έξω από το δημαρχείο σου .Έλεος περνάει κόσμος ,λεωφορεία με τουρίστες …είναι εικόνα αυτή … έλεος δεν έχεις το «θεό» σου ποια ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητηρια και το αξιζετε γιατι μεσα απο το blog ενημερωθηκαμε για τα προβληματα του χωριου,προβληματηστηκαμε αλλα το πιο σημαντικο ειναι πως μπηκανε σε διαδικασια αρχοντες του τοπου να μας ενημερωσουν για θεματα που αφορουν το χωριο.Ευχομαι τα καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή