τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Οικονομική βοήθεια των κατοίκων στην Αϊτή

Οι κάτοικοι του χωριού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των φορέων για οικονομική βοήθεια στην Αϊτή με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 1000 €. Το παρόν στη διαδικασία έδωσαν ο Πρόεδρος της κοινότητας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και κάποιοι ευαισθητοποιημένοι πολίτες. Οι υπόλοιποι φορείς ήταν παρόντες μόνο στην ανακοίνωση!
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σ’ αυτούς που υλοποίησαν τελικά αυτή την πρωτοβουλία αλλά και στους κατοίκους για την ευαισθησία τους!!!

9 σχόλια:

  1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ31 Ιανουαρίου 2010 στις 9:19 μ.μ.

    Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση του κόσμου.Ο κάτοικοι του χωριού είναι ευαισθητοποιημένοι και αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ κάνουν έκληση σε όλο το κόσμο να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης(οσπρια και ρύζι)θα σας ενημερώσουμε σε λιγες μερες αφου πληροφορηθουμε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί δεν συμμετειχαν τελικα ολοι οι συλλογοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσα χρηματα μαζευτηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ1 Φεβρουαρίου 2010 στις 7:20 μ.μ.

    Εμείς σαν οργανωτική επιτροπή ενημερώσαμε ολους τους φορείς,τώρα γιατί δεν ήρθαν όλοι είναι καθαρά δικό τους θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ1 Φεβρουαρίου 2010 στις 7:26 μ.μ.

    Τα χρήματα θα κατατεθούν αύριο 2 Φεβρουαρίου.Μεχρι στιγμης εχουμε 1020 ευρω απο τα οποία 300 θα κατατεθούν στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και τα 720 στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι σύλλογοι καλό είναι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Δεν μπορεί από τη μια να φαίνονται ότι συμμετέχουν σε μια διοργάνωση με φιλανθρωπικό σκοπό και από την άλλη να την απαξιώνουν. Αυτό που έγινε την Κυριακή δεν τους τιμά καθόλου. Λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπορεί να μας πεί καποιος τι έγινε με τους συλλόγους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συμφωνω με τον herme, λυπαμαι που ολα τα κανουμε για να ακουγεται το ονομα μασ και στην πραξη δεν κανουμε τιποτα. ειπα κι εγω..θα δειξει το χωριο μας ενοτητα??? ποτε! και για κανεναν λογο δεν θα γινει αυτο στο χωριο μας. μονο να φαινομαστε θελουμε ολοι. για τους αλλους δεν μας καιγεται καρφι. Συγχαρητηρια στους συλλογουσ που συμμετειχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ2 Φεβρουαρίου 2010 στις 10:58 μ.μ.

    Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συγχωριανούς μας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας για την οικονομική ενίσχυση των σεισμοπαθών της Αϊτής. Συνολικά μαζεύτηκαν 1025 ευρώ απο τα οποία 725 ευρώ κατετέθησαν στους «Γιατρούς του κόσμου» με αρ.λογαρ. 080/480865-76 και Α/Α παρ/κου:28 και τα 300 ευρώ κατετέθησαν στη μη κυβερνητική οργάνωση «Αλληλεγγύη» με αρ.λογαρ. 167/483002-47 και Α/Α παρ/κου:29

    ΑπάντησηΔιαγραφή