τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Η γυναίκα της χρονιάς που πέρασε!


Γυναίκα της χρονιάς ανακηρύχθηκε η κυρία της φωτογραφίας που φέρει το όνομα  «Άρδι».



Είναι  ο αρχαιότερος γνωστός πρόγονος του ανθρώπου, που έζησε στην Αφρική πριν από 5 με 6 εκατομμύρια χρόνια και  έρχεται στο φως έπειτα από δεκαπέντε χρόνια προσεκτικής εξέτασης από έντεκα ερευνητικές ομάδες,. Πρόκειται για τον θηλυκό αρδιπίθηκο «Αρδι», που έζησε στην Αιθιοπία πάνω από ένα εκατομμύρια χρόνια νωρίτερα από τον αυστραλοπίθηκο «Λούσι», και συναρμολογήθηκε με κόπο από 125 θραύσματα οστών. Έχει ύψος 1,2 μέτρα,  βάρος γύρω στα 54 κιλά και περπατούσε στα δύο πόδια, διατηρώντας την ικανότητα να αναρριχάται στα δέντρα.


36 σχόλια:

  1. κι εγω που νομιζα γυναικα της χρονιας την κ.δημοτικη μας συμβουλο......χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Μαντώ,

    Σεβαστήκαμε τις απόψεις σου περί ρατσισμού (http://somporo.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html?showComment=1262021722237#comment-c5407346302210179280) αλλά το παραπάνω σχόλιό σου είναι τουλάχιστον απογοητευτικό…

    Λυπάμαι που ενώ υπήρχε ένα επίπεδο στο blog, κατάφερες με ένα σου και μόνο σχόλιο να τα ισοπεδώσεις.

    Θλίβομαι πραγματικά κι εύχομαι να επανορθώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημοτικη σας συμβουλος ειναι πραγματικα μια γυναικα που ξεχωριζει για πολλους λογους στο χωριο σας αλλα και οπου βρεθει....κι αυτο το λεει μια γυναικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O σκοπος του παραπανω σχολιου δεν ειχε σκοπο να θιξει κανενα ,στο κατω κατω γυναικα της χρονιας είπα οτι θα μπορουσε να ναι ουτε εβρισα ουτε συκοφαντησα.οταν ενα προσωπο είναι δημοσιο και ασχολειται με τα κοινα είναι λογικο οτι εκτιθεται .οποτε φιλε μου μην θλιβεσαι τοσο και μην το παιρνεις προσωπικα.οι αποψεις σου σεβαστες και οι αποψεις του καθενως μπορει να εχουν τη δικη τους σημασια επειτα το αν ο καθενας που εκλεγεται κανει πραγματα για το τοπο του φαινεται εις το περας του χρονου.κατι που δεν μας βρισκει συμφωνους δεν σημαινει οτι ισοπεδωνουμε το επιπεδο του blog.εχω τις αποψεις μου και σεις τις δικες σας ολο αυτο το διαστημα εχω διαβασει πολλα με τα οποια δεν συμφωνω και χω γινει εξαλη αλλα σεβομαι τις αποψεις γιατι ζουμε σ'ενα δημοκρατικο καθεστως στο οποιο μπορει ο καθενας να εκφρασει τις αποψεις του ελευθερα.αν ριξεις μια ματια σε εφημεριδες και περιοδικα θα δεις σκιτσογραφιες που θιγουν υποληψεις και προσωπικοτητες πολλων πολιτικων προσωπων που δεν εχει καμια σχεση με το παραπανω σχολιο οποτε μην τρελαινεσαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΙΚΕς ΤΟΣΟ..ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΞΥΠΝΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ .ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΝΟ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ..Ε..ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί φίλοι,

    Ας μην εκμεταλλευτούμε την ανωνυμία του Internet και την χρησιμοποιήσουμε σε βάρος συγχωριανών μας. Δεν το βρίσκω πρέπον.


    Σχόλιο Μαντώς:
    «αν ριξεις μια ματια σε εφημεριδες και περιοδικα θα δεις σκιτσογραφιες που θιγουν υποληψεις και προσωπικοτητες πολλων πολιτικων προσωπων που δεν εχει καμια σχεση με το παραπανω σχολιο οποτε μην τρελαινεσαι...»

    Στις εφημερίδες όλα τα άρθρα φέρουν την υπογραφή του δημοσιογράφου. Εάν ο «πρωταγωνιστής» θεωρήσει ότι θίγεται προχωράει σε νόμιμες ενέργειες.

    Σχόλιο Ανώνυμου:
    «ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΞΥΠΝΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ »

    Συμφωνώ απόλυτα!!! Αρκεί να μην γίνεται επίθεση επί προσωπικού.

    Συνέχεια σχολίου από ανώνυμο:
    «ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ..Ε..ΠΙΑ»

    Φίλε μου, αφού είσαι τόσο αγανακτισμένος από αυτή την κατάσταση γιατί δεν αντιδράς; Βγες επώνυμα, πες μας τις απόψεις σου και θα σε στηρίξουμε με όλη μας την δύναμη.

    Το να παραιτείσαι δεν είναι λύση ούτε θα χαρακτηρίσει κάποιον ήρωα.
    Το να διεκδικείς και να αγωνίζεσαι είναι «ηρωικό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΑ ΠΟΣΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΜΑ ΚΑΝΑ ΕΠΙΣΙΜΟ.ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ''ΣΟΙ''ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ*Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας στο Blog. Αρπάξτε λοιπόν την ευκαιρία οι ενδιαφερόμενοι (που δεν θέλετε οι ψήφοι σας να ρθούν από δημόσιες σχέσεις) και αποδείξτε μας το ποιος αξίζει και ποιος όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βάλε την υπογραφουλα σου Μαντώ!!!!όπως την βάζουν οι σκιτσογράφοι.....χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ!!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΤΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ!!!ΒΑΛΕ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η συγκεκριμένη κυρία (δημοτική σύμβουλος) καταφέρνει να είναι πάντα στο προσκήνιο χωρίς να κάνει την παραμικρή προσπάθεια ενώ άλλοι προσπαθούν απεγνωσμένα… Μήπως δεν είναι τυχαίο; Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψης για το θέμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο σαρκασμός που εμπεριέχει το σχόλιο της Μαντώς θάλεγα ότι έχει μια πολύ καλή αίσθηση χιούμορ και θεωρώ ότι έχει δίκιο σ' αυτά που γράφει ως απάντηση στους επικριτές της. Αν κάποιοι από τους "400" απογοητεύθηκαν από τις προσδοκίες τους δεν είναι έγκλημα. Αν επίσης νομίζετε ότι θίγεστε από την επιλογή σας μπορείτε να εξάρετε το έργο της με στοιχεία και όχι με χαρακτηρισμούς του τύπου "το κόμπλεξ σου ξεχείλισε". Γιατί αυτή η επιμονή σου κ. ανώνυμε να βάλει το ονοματάκι της όταν εσύ ο ίδιος δεν το κάνεις; Αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό δεν έχει καμία σημασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξεκολλήστε ρε με την εν λόγω κυρία!!!Όσοι θέλουν να την σχολιάσουν ας το κάνουν τουλάχιστον επώνυμα,όχι να κρύβονται πίσω απο έναν υπολογιστή και να μας το παίζουν και ανοιχτόμυαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ ρε Αννα, που σε ν' ακούσεις τι γίνεται... Άραγε να ξέρει τι παίζει εδώ;;;

    Hermes, νομίζεις ότι η επίθεση έγινε λόγω αδυναμίας της κυρίας να ανταπεξέλθει στο ρόλο της;;; Λέω τώρα εγώ ο αθώος.... άλλοι 5 είναι εκλεγμένοι, γιατι δεν τα χώνει και σ'αυτούς ΟΕΟ???

    Η ανωνυμία όταν δεν προσβάλλει πρόσωπα νομίζω είναι επιθυμητή. Διαφορετικά φίλε μου όλο το χωριό θα είχε «πλακωθεί» τώρα χα χα χα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν είχες διαβάσει σε παλαιότερη ανάρτηση είχα προτείνει όλοι οι εκλεγμένοι -αυτό αφορά και Συλλόγους- να κάνουν απολογισμό των πεπραγμένων τους σε δημόσια συνέλευση στο τέλος της χρονιάς. Έτσι οι κάτοικοι θα έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα του έργου τους, θα παίρνουν απαντήσεις σε τυχόν ενστάσεις τους και θα σταματούσαν οι φημολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάθε πότε γίνεται συνέλευση στην Αρναία;;; Έχει πάει ποτέ κανείς μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα Δημοτικά Συμβούλια συνήθως ανακοινώνονται και είναι ανοιχτά σε όλους τους πολίτες. Όμως δεν έχεις δικαίωμα λόγου εκτός κι αν το κρίνει απαραίτητο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.Αλλά δε νομίζεις ότι είναι πολύ δύσκολο κάθε φορά να μετακινούνται οι κάτοικοι; Καλό θα ήταν κάποιες συνεδριάσεις να γίνονται στα Δημοτικά Διαμερίσματα ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση οι κάτοικοι. Το είχαν προτείνει άλλωστε κάποιοι προεκλογικά αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκε. Ο απολογισμός όμως σε τοπική βάση δίνει τη δυνατότητα να γίνουν ενστάσεις και γιατί όχι στο τέλος να γίνει και ψηφορφορία για ψήφιση ή καταψήφιση των πεπραγμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ καλή ιδέα!!!

    Αλλά έχω μάθει ότι "κυκλοφορεί" πολύ ουίσκι στην αίθουσα. Γι’ αυτό λες να ανάβουν τα αίματα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ηρεμηστε λιγο ρε .μερες γιορτινες.ντροπη.ολοι εσεις οι ακομπλεξαριστοι που σιγουρα στο προσωπο της μαντως βαζεται καθε γυναικείο προσωπο που δεν γουσταρετε και θεωρητε οτι θιγεται η εν λογω κυρια. ενα χαζο σχολιο εγεινε που γελασαμε ολοι δεν νομιζω οτι προσβληθηκε κανεις απο κατι τετοιοχαλαρωστε μερες που ναι γιατι και σεις χειροτερο κομπλεξ εχετε μ'αυτα που γραφετε. μας κουρασαν τοσες μερες ολες αυτες οι μ.......ες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κριμα,ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο υποβαθμιστηκε με ολη αυτη την συζητηση που κανετε ολοι,hermes θα ηθελα περισοτερες πληροφοριες για το αρθρο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πραγματικα ελεος...τι ειναι αυτα???ετσι δειχνουμε τον πολιτισμο μας???με το να καθομαστε κ να μαλωνουμε???ολοι κοιτανε πως θα κακολογησουν τον αλλον....αυτο γινετε παντα...κ δεν αναφερομαι στην συκρεκριμενη κυρια...αλλα μηπως θα πρεπε ν κοιταξετε πρωτα τον ευατο σας??τι γνωμη θα σχηματιζε καποιος αν δεν ηξερε το στανο κ εμπαινε στο blog??υποτιθεται οτι μ αυτο τον τροπο θα αναδεικνυαμε το χωριο μας κ τον πολιτισμο μας...Aν ειναι δυνατον....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί φίλοι διαβάζοντας τα σχόλια διαπίστωσα ότι κάποιοι έχουν μια άποψη και προσπαθούν να τη δικαιολογήσουν και αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Κάποιοι όμως φαίνεται ότι εκνευρίζονται και τοποθετούνται αόριστα και επιθετικά. Και το οξύμωρο είναι ότι σκώπτονται για την ποιότητα του blog και κάνουν μαθήματα πολιτισμού βρίζοντας. Η Μαντώ έδωσε μια πολύ καλή απάντηση για το σχόλιό της. Η σάτιρα άλλωστε είναι κομμάτι της ζωής μας και της ιστορίας μας και έρχεται να καυτηριάσει πρόσωπα και καταστάσεις. Βλέπε επιθεωρήσεις στα θέατρα, Λαζόπουλο, χρυσά βατόμουρα κλπ.
    Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να είναι έτοιμα να εισπράξουν θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια. Αυτό που μένει σε μας είναι να το κάνουμε καλοπροαίρετα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαϊδέψουμε αυτιά.
    Στο εξής σχόλια που είναι αόριστα, δεν έχουν σχέση με την ανάρτηση ή είναι υβριστικά θα διαγράφονται.
    Υ.Γ Αν θέλετε να σχολιάσετε τα παραπάνω μπορείτε να το κάνετε στην ανάρτηση «τι είναι το Σόμπορο» της οποίας σύνδεσμος υπάρχει ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία του Στανού. Σ’ αυτή την ανάρτηση (γυναίκα της χρονιάς) σχόλια τέλος.
    Αν πάλι θέλετε να γίνει διάλογος για κάποιο θέμα μπορείτε να το προτείνετε στέλνοντας ένα email στο blog (peramahalas@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα σχόλιά σας έχουν μεταφερθεί στην ανάρτηση "Τι είναι το Σόμπορο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. να 'ταν η ζηλια ψωρα λενε οι παλιοι.
    παιδια το εχουμε πει επανειλλημενος μην βγαζετε χολη και προσωπικες πικριες εδω μεσα γιατι κατανταει γραφικο.
    αν θελετε να το κανετε να γινετε επωνυμα ωστε ο θιγμενος να μπορει να σας απαντησει προσωπικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΑΤΙΡΑ ΕΙΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ "ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ".ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΑ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ.ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ "ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΕΣ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ(ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE EΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ).ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χασιώτη Άννα Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αρναίας σας εύχεται όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καταρχάς καλή χρονιά και κατα δεύτερον μήπως θα έπρεπε το χωριό να σκέφτεται καλά όταν εκλέγει συμβουλους??? μήπως την επόμενη φορά να εκλέξει κάποιον ή καποιους που θα μπορέσουν πραγματικά να αγωνιστουν για αυτο το παραμελημένο χωριο???γιατι παραμελημένο είναι. έχει δυνατότητες, απλά χρειαζονται τα καταλληλα άτομα να το αναδείξουν, κυρίως άτομα με γνωσεις που να μπορουν στο συμβουλιο να θετουν σοβαρα και καιρια ζητηματα του χωριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. δεν θα χα κανενα απολυτως προβλημα να γραφα το ονομα μου και εκανα τεραστια βλακεια που δεν το εγραψα απο την αρχη αλλα τωρα πλεον δεν γινεται λογω του οτι εβαλα ενα ονομα που με αντιπροσωπευει ,επειτα που ξερεις μπορει να μαι και ανδρας το σκεφτηκες αυτο ενθερμε υποστηρικτη της που εχεις γραψει τοσα ανωνυμα μηνυματα προσπαθωντας να κανεις θεμα οτι ζηλευω και κομπλεξαρω για την εν λογω κυρια. να μην σου πω τι κανω. αντε πανε καμια βολτα στο κινηματογραφο να δεις εκ νεου τον avator και μην προσπαθεις να ανοιξεις καινουρια μετωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μου αρεσει που σχεδον ολοι μιλατε πως εχει χαθει το επιπεδο του blog και ταυτοχρονα ανυπομωνειτε για νεες ιντριγκες.Με ενα σχολιο της Μαντω εχουνε φτασει 36 τα σχολια μας.Συμφωνω απολυτως με την Μαντω για τον ανωνυμο 5'53 μ.μ.Τελικα με την εν λογο κυρια εχεις εμμονη.Ενα χαριτομενο σχολιο εκανε και τιποτα παραπανω.Στο κατω κατω γυναικα της χρονιας την ειπε δεν την εβρισε.Ολα τα δημοσια προσωπα σατιριζονται και κρινονται γιατι οχι και τα δικα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιατι να τελειωσει ρε φιλε Γιαννη ολο αυτο;Εκρινε κανεις μας την προσωπικη της ζωη;Ασχοληθηκε κανεις μας με την οικογενεια της;Δηλαδη αν πουμε ανωνυμα η επωνυμα την αποψη μας σημαινει πως εχουμε κατι μαζι της;Για τα εργα της κρινεται και οχι για τα προσωπικα της.Εαν δεν ηθελε να βρισκεται σε αυτη την κατασταση μπορουσε να μην ασχοληθει με τα κοινα.Ε....μα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Υ.Γ.Δεν ειναι η μοναδικη που σχολιαζεται ερχετε σιγα σιγα και η σειρα των αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ. ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΝΟΥΝ......ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ BLOG ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.....ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αν θεωρείς το χθεσινό ξεκατίνιασμα ενημέρωση και επικοινωνία θα σου σύστηνα να επισκεφτείς άλλες σελίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ. ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γενικώς ξέφυγε η κατάσταση. Αλλά το χθεσινό ήταν το αποκορύφωμα.

    Απάντηση σε ανώνυμο 14 Ιανουαρίου 2010 1:36 μ.μ.
    Από τα παραπάνω, τίποτα δεν θεωρώ ενημέρωση.
    Αν υποβάλλονταν στην Άννα ερωτήσεις για θέματα που κάποιοι από μας υποστηρίζουν ότι δεν διεκδίκησε ή πήρε λάθος θέση και είχαμε απαντήσεις από την ίδια, τότε ίσως και να είχε ενημερωτικό χαρακτήρα το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εφοσον η Αννα μετα απο οσα ειπωθηκαν για εκεινη,μας ευχηθηκε καλη χρονια...γιατι τρωγεστε κ το συνεχιζετε??μην επαναλαμβανεστε συνεχεια ειναι κουραστικο...Μπραβο Αννα για μενα πολυ σωστη η κινηση σου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή