τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 1-1


Εξαρχής ο αγώνας χαρακτηρίστηκε δύσκολος καθώς το Μεταγγίτσι διαχρονικά  είναι μια δυνατή έδρα και δυσκολεύει κάθε αντίπαλο ανεξαρτήτως δυναμικότητας.
Όμως η  ισοπαλία σήμερα  αδικεί την ομάδα μας.
Η Θύελλα δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό , μετά από τραγικό λάθος των κεντρώων , έξω από την περιοχή.
Αυτό φόρτωσε άγχος και νευρικότητα στους παίχτες της  Θύελλα και τα προσωπικά λάθη διαδέχονταν  ένα το άλλο. Όποια υποψία φάσης γινόταν μπροστά στην εστία της ομάδας μας προερχόταν και αυτή από τραγικά προσωπικά λάθη.
Παρόλο όμως την κατάσταση αυτή , η Θύελλα στον επιθετικό τομέα δημιούργησε και  έχασε τουλάχιστον δυο -τρεις κλασικές ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσα πριν το ημίχρονο.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις , και η ομάδα από το πρώτο λεπτό ως και την λήξη , κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο , έχοντας πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων .
Στο 50' ο Μαριανός Βασίλης ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Στανό , και η μία χαμένη ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη.Τουλάχιστον σε τέσσερις περιπτώσεις χάθηκαν ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται.
Το Μεταγγίτσι  από την άλλη αρκέστηκε σε ρόλο κομπάρσου και απειλούσε μόνο  από στημένες φάσεις  και αντεπιθέσεις.
Η διαιτησία των Σκούτα , Αγγίδη και Γκαντίνου ήταν εξαιρετική.

Επόμενος αγώνας για την Θύελλα είναι ο εξ' αναβολής με τον Χολομών Ρ.Π ,που θα γίνει την Τετάρτη στις 4:00 στο γήπεδο Παλαιόχωρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου