τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Reggetiko Project παρουσίαση δίσκου στο Tabya



Πριν τα live σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, θα παρουσιάσουμε τον πρώτο μας δίσκο, με πιο ακουστικές διαθέσεις, καθώς και νέες συνθέσεις μας, σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. (TABYA )

Θα ακολουθήσει προβολή του τελευταίου μας βίντεο κλιπ (δημιουργία του Παναγιώτη Τσανδάρη).

Για πρώτη φορά επίσης, το live θα ξεκινήσει στην ώρα που αναφέρεται, σας περιμένουμε όλους!


Το project Reggetiko αποτελεί μια μουσική συνάντηση ανάμεσα σε άτομα με πολύ διαφορετικά μουσικά υπόβαθρα και παραστάσεις με κοινό γνώμονα την αγάπη τους για δημιουργικές συζητήσεις - αυτοσχεδιασμούς με σκοπό τη όσο το δυνατόν άμεση συνδιαλογή των μελών της.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι δυο βασικοί άξονες των μουσικών ερεθισμάτων ήταν η ακουστική Reggae και το ρεμπέτικο.


Tο αποτέλεσμα της συλλογικής αυτής έκφρασης έχει πειραματικό χαρακτήρα και αντιμετωπίζει την μουσική και τον αυτοσχεδιασμό ως ένα τρόπο επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους που όσο απλοϊκός, περίπλοκος, ευχάριστός ή δύσπεπτος μπορεί να γίνει, πρέπει πάντα να χαρακτηρίζεται από αμοιβαίο αλληλοσεβασμό και ειλικρίνεια.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Music Conversations", την οποία παρουσίασε τον Οκτώβρη στο Παλέρμο της Σικελίας ενώ πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα στις 8 του Μάρτη. Έπονται προγραμματισμένες συναυλίες, από τις οποίες ξεχωρίζει αυτή της Κωνσταντινούπολης στις 21 του Μάρτη.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν Κωσταντίνος Παπούδας (κιθάρα), Σωκράτης Βότσκος (πνευστά), Κουμαρτζής Θεόδωρος (μπαγλαμάς, μελόντικα) και Γιάννης Κωφόπουλος (φωνητικά).

https://www.facebook.com/events/1001572526538564/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου