τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές



1 σχόλιο:

  1. Αποκάλυψη - βόμβα:Δείτε ποιός κρύβεται πίσω από το "Ποτάμι"!

    Read more: http://hellaspress-angel.blogspot.com/2015/01/blog-post_88.html#ixzz3PpAvQOb2


    Μια είδηση για το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη που θα συζητηθεί δημοσιεύει
    σήμερα το kontranews.gr ...και εμείς σας την παραθέτουμε αυτούσια για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

    Ο αρχιερεας της διαπλοκής μεγαλομέτοχος του MEGA και ο εθνικός εργολάβος Γιώργος Μπόμπολας, κρύβεται πίσω απ’ το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη που στήθηκε για τρεις κυρίως λόγους: Πρώτον να ανακόψει την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερον να τεθεί σε ομηρία η νέα κυβέρνηση, αφού θα ήταν υποχρεωμένη να συνεργαστεί με το κόμμα της διαπλοκής και τρίτον να συνεχίσει να κάνει τις δουλειές του ο εθνικός εργολάβος.
    Το απολίτικο δημιούργημα στήθηκε για να ψαρέψει στα θολά νερά, κυρίως νέους ψηφοφόρους, αφού εμφανίζονταν ως δήθεν αντισυστημικό κόμμα με νέες ιδέες και χωρίς τα τοξικά που κουβαλάει το παλαιό πολιτικό προσωπικό.

    Πρόκειται για διαβολική πράγματι ιδέα! Βέβαια στην πορεία αποκαλύφθηκε σε όλο του το μεγαλείο η διαπλοκή ανάμεσα στο «Ποτάμι» και τους εθνικούς εργολάβους που προχώρησαν σε μια πρωτοφανή επικοινωνιακή καμπάνια, προκειμένου να ενισχύσουν το νέο μόρφωμα, με τις εφημερίδες και τα κανάλια της διαπλοκής.

    Μάλιστα πριν τις εκλογές επέβαλαν στο ΠΟΤΑΜΙ και τις υποψηφιότητες των μόνιμων σχολιαστών του MEGA όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Σπύρος Λυκούδης, οι οποίοι φυσικά ούτε απολίτικοι είναι και με τα παλιά πολιτικά κόμματα είχαν πολιτευτεί και συνεργαστεί προηγουμένως.
    Η πλειοψηφία του κόσμου άρχισε να αντιλαμβάνεται τι ακριβώς εκπροσωπούσε το νέο κόμμα που δεν διέθετε ούτε οργανώσεις, ούτε γραφεία, αλλά είχε σαν μοναδική στήριξη την επικοινωνιακή καταιγίδα απ’ τις ντουντούκες της διαπλοκής.

    Όταν άρχισε να ξεφουσκώνει το ΠΟΤΑΜΙ, οι νταβατζήδες έβαλαν μπροστά τα κατασκευασμένα γκάλοπ, στην εναγώνια προσπάθειά τους να διαμορφώσουν τεχνητή δυναμική και να εγκλωβίσουν ανυποψίαστους ψηφοφόρους.

    Γι’ αυτό σε μια σειρά γκάλοπ τα οποία διενεργήθηκαν κατά παραγγελία των νταβατζήδων της ενημέρωσης, το ΠΟΤΑΜΙ εμφανιζόταν με ποσοστά 6% και 7%, ενώ στην κοινωνία είναι ανύπαρκτο και οι υποψήφιοι του κόμματος είναι παγκοσμίως άγνωστοι.
    Βέβαια και αυτή η επιχείρηση κατέληξε σε μπούμερανγκ για τους νταβατζήδες, αφού το ΠΟΤΑΜΙ που φαίνεται να συγκεντρώνει ένα ποσοστό της τάξεως του 4% και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να το διατηρήσει σε συνθήκες πόλωσης.

    Τελικά δε, αντί να παίρνει ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ, παίρνει ψηφοφόρους απ’ τη δεξαμενή της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη δυναμική του πρώτου κόμματος και της επόμενης κυβέρνησης, δεν παρουσιάζει απώλειες προς το δημιούργημα της διαπλοκής.
    Kontranews.gr


    Read more: http://hellaspress-angel.blogspot.com/2015/01/blog-post_88.html#ixzz3PpB0mc4X

    ΑπάντησηΔιαγραφή