τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Δύο Παιδιά με Αυτισμό Έχουν την Καλύτερη Μουσική Εκπομπή στο Internet

 Ο Nick (αριστερά) και ο JB


Ο Nick και ο JB πάσχουν από αυτισμό. Και έχουν μια εκπληκτική μουσική εκπομπή.

Κάθε εβδομάδα οι δύο τους παρουσιάζουν το Hot Tracks στο WCET-TV, ένα τοπικό κανάλι στο Χάντσοβιλ του Μίσιγκαν και βρίσκονται ήδη στην 12η σεζόν τους. Οι δύο συμπαρουσιαστές και φίλοι σχολιάζουν την ποπ μουσική και ο ένας τον άλλον, αποδίδοντας βαθμολογίες με άριστα το πέντε και τελειώνοντας κάθε εκπομπή με έναν πάρα πολύ αγνό, πάρα πολύ αληθινό, ξέφρενο χορό.

Ο Andrew Bedinger και ο James Grochowalski μεγάλωσαν στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν, 25 λεπτά οδικώς μακριά από το Χάντσοβιλ. Όταν ο James άρχισε να δουλεύει στο WCET-TV μετά το λύκειο, συνειδητοποίησε βλέποντας την εκπομπή του Nick και του JB, ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με την εκπομπή.


Το πρώτο απόσπασμα, με τίτλο «Hot Tracks! (Safe & Joyous Halloween)», ανέβηκε το 2009 και από τότε ο Andrew και ο James έχουν ξοδέψει πέντε χρόνια, κινηματογραφώντας τον 38χρονο JB και τον 29χρονο Nick, στα κενά που βρίσκουν μεταξύ άλλων εργασιών και γυρισμάτων. Τον περασμένο Μάρτιο, κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το «Musical Minds», το ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν με βάση το δίδυμο. Επικοινώνησα με τον Andrew για να του μιλήσω για αυτό και το μέλλον της εκπομπής Hot Tracks.




Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου