τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

"Πάρτι" εκατομμυρίων στο ΙΓΜΕ

Αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) καταγγέλει ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΒΑΑ), Βασίλης Κωστόπουλος.
Μετά την υπαγωγή του ΙΓΜΕ στο Κέντρο Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης οι υπεύθυνοι του κέντρου διαπίστωσαν δεκάδες περιπτώσεις σκανδάλων -μεταξύ των οποίων και την ύπαρξη... παρατράπεζας που έδινε άτοκα δάνεια στους εργαζόμενους!
Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε ότι παρατράπεζα έδινε άτοκα δάνεια σε εργαζόμενους του ΙΓΜΕ, δάνεια που κυμαινόταν μεταξύ 120 και 150 χιλ. ευρώ. Επίσης, υπήρχε συμβόλαιο με ασφαλιστική για την χορήγηση πρόσθετου εφάπαξ στους υπαλλήλους, συνολικού ύψους 50 εκατ. ευρώ.
Αποτέλεσμα αυτού είναι η σημερινή διοίκηση να βρίσκεται αντιμέτωπη με αιτήματα 245 συνταξιούχων που ζητούν μέσω αυτού του συμβολαίου 31 εκατ. ευρώ για το εφάπαξ που τους αναλογεί...
πηγή:

Να υπενθυμίσουμε τους αναγνώστες ότι η διοίκηση του ΙΓΜΕ παράτυπα και παράνομα πρόσφερε κάλυψη στην Καναδική εταιρεία Ελληνικός Χρυσός εκφράζοντας προσωπικές και όχι επιστημονικές απόψεις όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές του ΙΓΜΕ. Δείτε εδώ:
Έτσι εξηγούνται όλα!
Λαδιαβίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου