τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Οι συνταξιούχοι του Στανού τα ...έψαλαν στον Δήμαρχο


Τη δυσαρέσκεια του κόσμου εισέπραξε κλιμάκιο του Δήμου Αριστοτέλη την Παρασκευή με επικεφαλής τον Δήμαρχο στο ΚΑΠΗ Στανού όπου είχε προγραμματιστεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.
Οι κάτοικοι διαμαρτυρόμενοι  για τις υπερβολικές αυξήσεις στην ύδρευση σε συνδυασμό  με  το χρόνιο πρόβλημα επάρκειας νερού, δεν ικανοποιήθηκαν από τις απαντήσεις του Δημάρχου, ενώ στη συνέχεια η ατυχής απάντηση σε γυναίκα συνταξιούχο που θεωρήθηκε προσβλητική είχε αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και η εκδήλωση να τελειώσει εσπευσμένα.
Εσπευσμένα όμως πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση για παιδιά στο Γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου η οποία οργανώθηκε με προχειρότητα, ξεκίνησε καθυστερημένα και είχε μικρή διάρκεια  αφού η ίδια εκδήλωση είχε προγραμματιστεί με διαφορά 2 ωρών στη Στρατονίκη!
Οι Εκδηλώσεις οι οποίες απ' ότι φάνηκε είχαν επικοινωνιακό χαρακτήρα περισσότερο παρά κοινωνικό μαλλον δεν κατάφεραν να πετύχουν ούτε το πρώτο.

5 σχόλια:

  1. ρε σομπορο ενα κουτι κουραμπιεδες που μοιρασαν στο καπη το θεωρεις χριστουγενιατικη εκδηλωση;;; ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά, με υγεία αλλά και αισιοδοξία για καλύτερες μέρες...

    Προσυπογράφω και συμφωνώ με τα περισσότερα σημεία της ανάρτησης. (Με το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, με την εκτίμηση ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε επικοινωνιακό και όχι ουσιαστικό χαρακτήρα, κ.ά.) Δέχομαι ακόμη ότι η απάντηση του Δημάρχου ήταν ατυχής.
    Αλλά, δεν δέχομαι εγώ ως Στανιώτισα, η όποια αντίδραση να εκδηλώνεται με αυτό τον - τουλάχιστον - απρεπή και προσβλητικό τρόπο έτσι όπως εκδηλώθηκε από τις συγκεκριμένες κυρίες. Θεωρώ επίσης ότι, τέτοιες συμπεριφορές δεν προσβάλλουν τους αποδέκτες τους, αλλά αυτούς που τις προκαλούν. Το χειρότερο όμως είναι ότι προσβάλλουν ολόκληρο το χωριό μας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν με εκφράζουν όπως δεν εκφράζουν -είμαι σίγουρη - και τη μεγάλη πλειοψηφία των Στανιωτών. Η όποια διαφωνία και η όποια διεκδίκηση μπορεί να εκφράζεται με πιο κόσμιο και πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο.


    Υ.Γ. Θα ανέμενα μια πιο αμερόληπτη και πιο αντικειμενική στάση απ' το blog. Θα 'ταν πολύ πιο πειστικό...

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:50
    Σέβεσαι αυτούς που σε σέβονται!
    Για τον Πάχτα μιλάμε!
    Δεν σε καταλαβαίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο παχτας ειναι καλος ανθροπος δεν επρεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή