Παρά το ενδιαφέρον και τη στροφή Ελλήνων παραγωγών στο φρέσκο καλλιεργήσιμο μανιτάρι, που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα και γεύση, το αυξημένο κόστος παραγωγής και οι μεσάζοντες το αφήνουν συχνά έξω από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, που προωθούν κυρίως φρέσκα μανιτάρια Πολωνίας και Ιταλίας και κονσέρβες Ολλανδίας. Ετσι, κάθε άνοιξη και φθινόπωρο, όταν η παραγωγή αυξάνεται κατακόρυφα, ελληνικά καλλιεργημένα μανιτάρια καταλήγουν ακόμη και σε χωματερές!
περισσότερα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου