τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ

Στα πλαίσια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας,την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Απρ. 2011 και ώρα : 17:00 στο γήπεδο ΒΡΑΣΤΩΝ θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ.

Διαβάστε περισσότερα

3 σχόλια:

  1. ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ
    ΤΣΑΚΡΙΛΗΣ - ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ -ΠΑΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ"
    2-2
    ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
    ΣΤΟΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
    ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ισοπαλία και την κατακτηση της τέταρτης θεσης για την ομάδα μας έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικης για τον Βόρειο Όμιλο της ποδοσφαιρικής χρονιας 2010-2011.
    Τελευταία και 26η αγωνιστική η ομάδα μας αγωνιστηκε χτες στα ΒΡΑΣΤΑΜΑ με την τοπική ομάδα ΕΛΠΙΣ.
    Το σκορ 2-2 άφησε ικανοποιημενους ποδοσφαιριστες,διοικηση και προπονητη καθώς η ομαδα μας με καλή εμφανιση πηρε το ισοπαλο αποτελεσμα και τερματισε στην τέταρτη θεση του πρωταθλήματος.

    Η Ομαδα μας πηγε με 13 παιχτες να παιξει το παιχνιδι καθως οι απουσιες ηταν πολλες λόγω σχολικών εκδρομών,διαβασματων (για τις πανελληνιες εξετασεις),τραυματισμων και επαγγελματικων υποχρεωσεων.
    Παρολο τις απουσιες η ομαδα σταθηκε πολυ καλα,επαιξε πολυ ωραιο ποδοσφαιρο( ειδικα στο πρωτο ημιχρονο )και αν ηταν λιγο πιο τυχερη θα μπορουσε να νικησει κιολας.

    Η 11αδα για την ΘΥΕΛΛΑ ΗΤΑΝ:

    ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 1995
    ΖΑΧΑΡΟΥΔΗΣ ΣΑΚΗΣ 1995
    ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ 1995
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΟΣ 1995
    ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ 1990
    ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1988
    ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1995
    ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1986
    ΣΤΟΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ 1994
    ΓΚΟΓΚΟΣ ΣΑΚΗΣ 1989
    ΜΠΗΝΤΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 1995

    Στο 15 λεπτο με πολυ ωραιο σουτ τα Βραστα εκαναν το 1-0.
    Η ΘΥΕΛΛΑ ομως καταφερε να γυρισει το σκορ σε 1-2 με γκολ του ΣΤΟΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ υστερα απο την ασταθη αποκρουση του τερματοφυλακα σε σουτ του ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟΥ και παρα πολυ καλη απευθειας εκτελεση φαουλ του ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗ ΜΠΑΜΠΗ.
    Το ημιχρονο τελιωσε 1-2.
    Στο β'ημιχρονο τα ΒΡΑΣΤΑ ανεβασαν την αποδοση τους και πιεσαν πολυ για την ισοφαριση,αντιθετως η ΘΥΕΛΛΑ προσπαθουσε να παιξει στις αντεπιθεσεις,οπου και στην φαση του αγωνα, στο 80 λεπτο ο ΓΚΟΓΚΟΣ ΣΑΚΗΣ εχασε την ευκαιρια να κανει το 1-3 και να τελειωσει εκει το ματς.Ετσι λιγο πριν την ληξη με ωραιο σουτ εξω απο την περιοχη τα ΒΡΑΣΤΑ ισοφαρισαν σε 2-2 οποιο ηταν και το τελικο σκορ.
    Στο 70 λεπτο στην θεση του ΖΑΧΑΡΟΥΔΗ ΣΑΚΗ (λογω τραυματισμου) περασε ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΜΠΑΤΣΗΝΙΛΑΣ) ΚΑΙ στο 80 λεπτο στη θεση του ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗ ΜΠΑΜΠΗ (λογω τραυματισμου) περασε ο ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΡΙΓΚΟ).Γι αυτους ηταν η πρωτη τους συμμετοχη στο φετινο πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή