τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήλωση του ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΟΥ

Ο Δήμος Αριστοτέλη σήμερα γύρισε σελίδα. Σήμερα νίκησε η Ενότητα. Σήμερα νίκησε η Ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σήμερα νικητές είναι όλοι οι Δημότες που πήραν την τύχη στα χέρια τους για να δώσουν στον τόπο μας το μέλλον που του αξίζει.


Υπόσχομαι να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών όλων των Δημοτών. Μαζί θα πορευτούμε για το καλό του τόπου μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Έχουμε όμως και τη διάθεση αλλά και τη δύναμη. Διότι η δύναμη μας είστε όλοι εσείς. Ατενίζουμε το μέλλον με χαμόγελο και αισιοδοξία και αυτό το βλέπω στα μάτια πολλών από εσάς.

Για το μέλλον το δικό μας!

Για το μέλλον των παιδιών μας!
Για το μέλλον του ευλογημένου αυτού τόπου!
Και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στον κ.Μίχο!Καλή δύναμη κ καλό κουράγιο στην νέα του πορεία ως δήμαρχος του δήμου μας!Ελπίζουμε να μας εκπροσωπήσει επάξια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας χαμηλώσουν λίγο τους τόνους ορισμένοι γιατί την είχαν δει πολύ δήθεν και εξουσία Αποφασίζουμε και Διατάζουμε. Τελικά οι 5-6 ψευτοοικολόγοι όπως συνήθιζαν κάποιοι να λένε στα καφενεία βγάλανε δήμαρχο. Τώρα να δω μουτράκια εγώ. Έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Τώρα πως κάποιοι που στις προηγούμενες εκλογές ήταν το δεξί χέρι του πρώην δημάρχου και συκοφαντούσαν όποιον είχε αντίθετη άποψη και τώρα ξαφνικά άλλαξαν τακτική και τρέχαν να μαζέψουν ψήφους για τον νέο Δήμαρχο αδιαφορώντας πλέον για την υπερ της εταιρείας παρέας τους θα το δείξει ο καιρός .Τα καλά και συμφέροντα . Σ΄αυτό το χωριό όλα είναι πιθανά .Δυνατά Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή