τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

TA M.K ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 2-0 (ανανεωμένο)


Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο γήπεδο Στρατωνίου, η τοπική ομάδα νίκησε με 2-0 την Θύελλα  στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής..

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο με το Στρατώνι να έχει ελαφρώς την υπεροχή ,χάνοντας και 2-3 ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ..Κύριο χαρακτηριστικό του δε ,ήταν οι δυνατές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου και τα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες.
Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια δίχως σκορ .


Στην επανάληψη και στο πρώτο δεκάλεπτο κρίθηκε ο αγώνας , με την ομάδα του Στρατωνίου να σκοράρει δις , στο 49' και 54'.

Το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο κρίνεται δίκαιο .

Διαιτητής/Βοηθοί: Δημητριάδης/ Πασσαλής, Ρήγας

ΤΑ ΜΚ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ :                                                       ΚΥΡΙΔΗΣ,ΓΑΛΑΝΗΣ,ΣΤΡΟΥΝΗΣ,ΣΤΟΪΚΟΣ Σ.,ΠΑΠΑΛΙΩΖΗΣ,ΣΤΟΪΚΟΣ Κ , ΣΑΜΑΡΑΣ(75'ΑΛΒΑΝΟΣ) , ΚΑΝΙΟΣ,ΡΑΜΙΩΤΗΣ,ΧΑΒΟΣ(ΑΝΤΩΝΙΟΥ 88'),
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ( 61'ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ)

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ: 
ΣΤΟΪΚΟΣ ΧΡ,ΚΥΡΙΑΦΙΝΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΥΔΗΣ(57'ΜΠΗΝΤΟΣ ),ΣΤΟΙΚΟΣ ΣΑΒ,ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ ΧΑΡ,ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ(60' ΜΠΟΥΦΤΑΣ),ΤΟΠΙ,ΜΑΡΙΑΝΟΣ Β,ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΣΤ ,ΒΕΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΚΟΓΚΟΣ(46'ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ)


Με αυτό τον αγώνα ολοκληρώθηκε μια σειρά από αγώνες με  δυνατές και έμπειρες ομάδες  ,
αφού στις 4 από τις 6  πρώτες αγωνιστικές η Θύελλα αντιμετώπισε το Στρατώνι , την Πορταριά , τα Νέα Πλάγια και την Νέα Τρίγλια. Ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και αναμένεται  να παλέψουν για μια θέση  από τις πέντε των play offs για τον πρωταθλητή..

Από την επόμενη αγωνιστική,  ξεκινάει μια σειρά έξι αγωνιστικών , εκ των οποίων οι τέσσερις  με ομάδες που ανέβηκαν μαζί με την Θύελλα στην Α' και έχουν τους ίδιους στόχους .
Αγώνες δηλαδή που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια και την κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας.
Συγκεκριμένα , οι επόμενες 6 αγωνιστικές έχουν ως εξής(με έντονη γραφή οι ομάδες που προβιβάστηκαν φέτος στην Α')   :

7η- ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ - ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ
8η- ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ
9η- ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
10η- ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ
11η - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
12η-ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ



Υ.Γ Αρκετοί φίλαθλοι της Θύελλα βρέθηκαν και σήμερα στο πλευρό της ομάδας , ενθαρρύνοντας τους ποδοσφαιριστές και κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού, με φωνές και συνθήματα υπό τον ήχο της ιστορικής  νταούλας .

Υ.Γ 2 Ο αγώνας καλύφθηκε τηλεοπτικά από συνεργείο της tv super ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου