τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Πέτα τη γιαγιά από τις Σκουριές

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης των κατοίκων της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγιάς βρίσκεται πλέον ο Αντώνης Σαμαράς και η λοιπή παρέα της αντιτρομοκρατικής, αντιφασιστικής, αντιμνημονιακής και γενικότερα ότι ΑΝΤΙ μπορεί να τους κρατήσει στην εξουσία, κυβέρνησής του. Οι διώξεις κατά της τρομοκρατικής ομάδας που αντιδρά στην εξόρυξη του Ελληνικού Χρυσού του Μπόμπολα δίπλα στα σπίτια τους και μέσα στο αρχέγονο δάσος τους, κοντεύουν τις εκατό, με τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίζει πως θα τους βάλει όλους μέσα για να καθαρίσει μια για πάντα με αυτούς.

Τελευταία μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά είναι η κλήση της διαβόητης πλέον γιαγιάς της Ιερισσού, που φέρεται να αποτελεί έναν από τους εγκεφάλους αυτής της σκληρής και αποτρόπαιης βίας της Αριστεράς. Η εν λόγω γιαγιά εμφανίζεται σε βίντεο να προκαλεί τους αστυνομικούς, αλλά και να ανορθώνει το φρόνημα των υπόλοιπων τρομοκρατών, -άκουσων άκουσων- τραγουδώντας αντιστασιακά τραγούδια.



Η 76χρονη γυναίκα, μαζί με δεκάδες τρομοκράτες, καλούνται να απολογηθούν γιατί την περασμένη Τσικνοπέμπτη τόλμησαν να σταθούν απέναντι στα ΜΑΤ που εισέβαλαν στο χωριό τους.
Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες αφορούν γεγονότα που έγιναν στην Ιερισσό την Τσικνοπέμπτη, με την εισβολή ΜΑΤ στο χωριό, την παρεμπόδιση πληρωμένων από την Ελληνικός Χρυσός δημοσιογράφων να φτάσουν στο βουνό και ένα τρίτο περιστατικό, στο οποίο οι κάτοικοι μπλόκαραν το δρόμο. Υπερασπιστές των τρομοκρατών κάνουν λόγο για εξωφρενικές διώξεις και για βιομηχανία διώξεων που προσβάλλουν τη δικαιοσύνη. Σύντομα πάντως θα πρέπει να κληθούν να απολογηθούν και τα παιδιά που βρίσκονταν μέσα στο σχολείο και τρομοκρατικά εισέπνευσαν τα χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ μέσα σε αυτό.
Ωστόσο, μετά από ένα ακόμη φάλτσο της Δικαιοσύνης, αποφυλακίστηκαν δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους για τον εμπρησμό των μηχανημάτων της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός. Η είδηση αυτή έφερε ενθουσιασμό στους κόλπους της τρομοκρατικής οργάνωσης, τα μοχθηρά πρόσωπα των οποίων φαίνονται στο παρακάτω βίντεο.




Ευτυχώς, για την κοπή δεκάδων δέντρων του δάσους των Σκουριών χωρίς άδεια και σχεδιασμό, δεν έχει υπάρξει κάποια κλήση. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δεν νοιάζεται για το δάσος, ειδικά στην περίπτωση που αποφασίζει πως τον ενοχλεί ένας Μπόμπολας.
Επίσης, κανέναν δεν ενδιαφέρουν οι διαρροές μεταλλευμάτων και αποβλήτων της εταιρείας στην περιοχή, αφού οι μόνες διαρροές που αφορούν τη δικαιοσύνη είναι αυτές του Μαξίμου και του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού.
Σύσσωμη πλέον η ελληνική πολιτεία αγωνιά για την εξάρθρωση και τη σύλληψη της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης των Σκουριών, όπου τρομοκράτες, μεταμφιεσμένοι σε απλούς κατοίκους, ασκούν τη βία της Αριστεράς, κρυβόμενοι πίσω από την περιβαλλοντική καταστροφή και την καταπάτηση νόμων από την πλευρά της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου