τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

1. Γιατί είναι ο "αιμοδότης" του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
2. Γιατί οι παίχτες παίζουν μπάλα επειδή γουστάρουν, σε συνδυασμό με τις δουλειές τους, τις σπουδές τους, τα μαθήματά τους και τις όποιες άλλες υποχρεώσεις τους.
3. Γιατί τα χρήματα δεν παίζουν τον ρόλο που παίζουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
4. Γιατί είναι πιο οικείο και πιο οικογενειακό.
5. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ.
6. Γιατί η επικοινωνία μεταξύ παιχτών, προπονητών, διοικούντων και φιλάθλων είναι πιο ανθρώπινη.
7. Γιατί όλοι τρέχουν χωρίς να τους υποχρεώνει κανείς.
8. Γιατί παρ' όλες τις σκοτούρες και τα προβλήματα, η ΑΛΗΘΙΝΗ κοινωνική συναναστροφή που προσφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι... ΠΑΙΔΕΙΑ.
9. Γιατί δεν υπάρχει καμία οικονομική εξαθλίωση σε σύγκριση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που τα πάντα μεταφράζονται σε χρήματα, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν ως δια μαγείας, λέξεις σαν: "κάνω το κέφι μου", "αγαπάω το ποδόσφαιρο".
10. ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. Κάτι που μας λείπει γενικώς τώρα...

Μην λαμβάνοντας υπόψιν μου, τον βιασμό που δέχεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, από παράγοντες και διοικούντες, γενικά, θα συνεχίσω να το αγαπάω, ως αγνός φίλαθλος απευθυνόμενος σε ένα αγνό μέσο, όσο μπορεί ακόμα να είναι...
Αποφεύγοντας τα καρκινώματα του σημερινού ερασιτεχνικού, εύχομαι, εμείς οι ρομαντικοί να συνεχίσουμε να βρίσκουμε χώρο, να γεμίζουμε την ψυχή μας, "μπάλα".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου