τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Φοίνιξ Νικήτης - Θύελλα Στανού 2-2



2-2





Ισόπαλο με 2-2 έληξε το ντέρμπι της δέκατης  αγωνιστικής ανάμεσα στον Φοίνικα Νικήτης και Θύελλα Στανού .

Ο αγώνας παρά το θέαμα  που προσέφερε  επισκιάστηκε από το αντιαθλητικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας .
Οι ποδοσφαιριστές του Φοίνικα Νικήτης με εσκεμμένα χτυπήματα , σε  φάσεις εντός και εκτός  της ροής του αγώνα , κλωτσιές , αγκωνιές , μπουνιές , με τις τάπες των παπουτσιών και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς , , καθώς και με χυδαίες βρισιές στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας «χάλασαν» την εικόνα της ομάδας τους αλλά και  αυτής του παιχνιδιού .

Όλα αυτά βέβαια με την ανοχή του διαιτητή Δραγάτη και των βοηθών Δημητρόγλου και Τογανίδη οι οποίοι επέτρεψαν στους γηπεδούχους να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο .
Η τριάδα της διαιτησίας δεν προστάτεψε σε κανένα σημείο του αγώνα την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της Θύελλα .
 Αντίθετα , αντί να αποβάλλει τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές της Νικήτης  , η ανοχή του Δραγάτη στο αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων είχαν ως αποτέλεσμα  τον τραυματισμό  ποδοσφαιριστών της Θύελλα με πιο σοβαρό αυτόν του Τριανταφυλλίδη Βασίλη ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου με τραυματισμό στα πλευρά και στο γόνατο .

Στα κυρίως αγωνιστικά ,η  γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 2'  και διπλασίασε τα τέρματα της κάνοντας το 2-0 στο 40'.
Η Θύελλα κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1 πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με γκολ του Τουπλικιώτη Χαράλαμπου στο 42'.

Η Θύελλα ισοφάρισε στο τελικό  2-2 στο 70'  με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαριανού Στέλιου.

Η σύνθεση της Θύελλα :
.Στοικος Χρυσοβαλάντης  , Τουπλικιώτης Μπάμπης  , Τριανταφύλλου Μάριος ,Τριανταφυλλίδης Βασίλειος (Τόπι Ερντίς) ,Τουπλικιώτης Νίκος , Στόϊκος Γιώργος , Τουπλικιώτης Χρυσοβαλάντης
  Γκόγκος Σάκης ,  Μαριανός Στέλιος (Καλογριάς Γιώργος) , Ζαχαρούδης Σάκης    , Γερακούδης Δημήτρης    



Με αυτή την ισοπαλία η Θύελλα βρίσκεται στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς σε 10 αγώνες (5 νίκες , 2 ισοπ, 3 ήττες ).
Την επόμενη αγωνιστική η Θύελλα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Νεοχωρίου
με τον αγώνα να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου , 11:00 π.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου