τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η διαπραγμάτευση - Του Γιάννη Μακριδάκη


Υποψιάζομαι ότι η κυβέρνηση όχι μόνο άρχισε την διαπραγμάτευση αλλά μετρά κιόλας την πρώτη επιτυχία. Μία εβδομάδα παράταση, ήδη!

Σατανικό το σχέδιο Σαμαρά τελικά. Να πηγαίνει η κυβέρνηση στο νοσοκομείο όποτε είναι να ρθει η Τρόικα! Απορώ πώς και δεν το είχε σκεφτεί κανένας πιο πριν!

Γι αυτό δεν μπορούσε να το αποκαλύψει προεκλογικά ο άνθρωπος. Δεν λέγονται αυτά τα σχέδια. Άσε που όταν πάει μια δυο φορές στη σύνοδο κορυφής ο κορυφαίος όλων, ο Αβραμόπουλος, θα νιώσουν άπαντες εκεί την ανεπάρκειά τους και θα λουφάξουν!

Κάποιοι έξυπνοι, σπεύσανε αμέσως μόλις μπήκαν πρωθυπουργός και υπουργός οικονομικών στο νοσοκομείο, να μιλήσουν για γκαντεμιά Μητσοτάκη και για κατάρα παλαιά αλλά και φρέσκια επειδή μες στη κυβέρνηση δεν είναι κανένα από τα δυο του τέκνα. Κουραφέξαλα.

Κάθε βδομάδα η κυβέρνηση θα σκαρφίζεται και κάτι τις, θα μας έχει μάλλον και μία έκπληξη, έτσι ώστε να αναβάλλεται η επίσκεψη των Τροικανών! Ταυτοχρόνως βέβαια οι υπουργοί μας θα εργάζονται πυρετωδώς μεταρρυθμίζοντάς μας.

Έτσι, βδομάδα στη βδομάδα, αναβολή στην αναβολή, θα τα πιάσουμε τα δυο χρονάκια παράτασης!  Η διαπραγμάτευση έχει κι αυτή τον τρόπο της!


http://yiannismakridakis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου