τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ένας χρόνος Somporo

Ξεκινήσαμε 3 Νοεμβρίου 2009 και το νέο διαδόθηκε πολύ γρήγορα. 
Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές καθώς οι κάτοικοι αλλά και οι απανταχού Στανιώτες το δέχτηκαν με ενθουσιασμό.
Στην πορεία προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τα αρνητικά αλλά και τα θετικά του χωριού μας πιστεύοντας ότι μέσα από ένα γόνιμο διάλογο θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας.
Ταυτόχρονα δημοσιεύαμε άρθρα (κοινωνικά, πολιτιστικά, πολιτικά, περιβαλλοντικά …) θεωρώντας αναγκαία τη συμβολή τους για το σκοπό αυτό και ότι θα  προβληματίσουν βοηθώντας μας  να αποκτήσουμε μια κριτική στάση για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και να ξεφύγουμε από κάποια στερεότυπα και κατεστημένα.
Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα λάβαμε πολλά θετικά μηνύματα, τα περισσότερα εκτός των τειχών, χωρίς να λείψουν βέβαια οι αρνητικές κριτικές και οι συκοφαντίες.  

Σήμερα κλείνει ο πρώτος κύκλος του  Somporo που σημαίνει ότι θα μείνουμε για κάποιο χρονικό διάστημα (άγνωστο πόσο) ανενεργοί ή  θα υπολειτουργούμε.  
Ο κυριότερος λόγος είναι η έλλειψη ADSL που κάνει την όλη διαδικασία πολύ χρονοβόρα και με μεγάλο οικονομικό κόστος. Βλέπετε, η κοινωνία της πληροφορίας σταματάει λίγα χιλιόμετρα έξω από το Στανό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας σ’ αυτή την προσπάθεια αλλά κι εσάς που δικαιολογούσατε την ύπαρξη του Somporo.
… θα τα ξαναπούμε!

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ SOMPORO.ΤΟ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΟΣ ΣΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ! ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΕΝΑΣ ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή