τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Το απόλυτο Θράσος!


Ερώτηση: «πού τα φάγατε τα λεφτά;».
«Η απάντηση η δική μου είναι ότι τα φάγαμε όλοι μαζί σε μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος»  (Βήμα)
ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Τι τον κοιτάτε ρεεε!

2 σχόλια:

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Ιστολόγιο: tromaktiko
    Ανάρτηση: Έχει δίκιο ο αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , όλοι μαζί τα φάγαμε!
    Σύνδεσμος: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_515.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6:22 μ.μ.

    Πολύ σωστά τα λέει ο παχουλότατος!!!ξεχνάει όμως να προσθέσει πως πιό άχρηστοι είναι οι 300!!!που πρέπει να μειωθούν σε 100 αλλά και η στενή "πελατεία" τους, οι υπάλληλοι της Βουλής που χρειάζεται το 1/5 του αριθμού τους!!!επίσης δεν ξέρω τι χρειάζονται οι μόνιμοι μουσικοί στις μπάντες των Δήμων!!! αυτός σίγουρα θα ξέρει!!!!
    Ο τύπος έχει ξεφύγει απ τα όρια της γραφικότητας και...Μπαίνει στης επικινδυνότητας...Ή χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης...!!!Κάποιος να τον μαζέψει επιτέλους...!!!
    Κανένα όνομα "μεγαλονταβατζή" εκδότη ή εργολάβου...Δεν άκουσα από τον κύριο αυτόν ακόμη...!!!Έχει καταντήσει το "μαντρόσκυλο" του Δ.Ν.Τ...!!!:):)
    που ησουνα τοσο καιρο εσυ?μετανοεισες για τους διορισμους που εχεις κανει?η αφου ελυσες το προβλημα των 3 επομενων γενεων σου τωρα το παιζεις παλληκαρι...στο κατω κατω..ατυχε κληρονομε την μπαζα σου την εκανες.ομολογω παντως οτι εναν φασιστα τον χρειαζεται καθε κομμα ....
    Υ.Γ. καλή ψήφο αδέρφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή