τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τα ναρκωτικά είναι εδώ!Στην πόρτα μας!

Ανήλικος συνελήφθει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,καθώς στην κατοχή του είχε συσκευασίες με 120 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας khat και περίπου 50 γραμμάρια ηρωίνης.Επάνω του βρέθηκαν επίσης χρήματα από πώληση ναρκωτικών.Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Τα ναρκωτικά είναι εδώ!Στην πόρτα μας!
Δίνουν όμως << σημάδια >> :

1.καινούργιες παρέες
2.απώλεια ενδιαφερόντων
3.απομόνωση
4.νωθρότητα
5.εικόνα κατάθλιψης
6.υπνηλία
7.κυκλοθυμική διάθεση
8.αστάθεια στο βάδισμα
9.ευφορία και φλυαρία
10.υπογλυκαιμία
11.αύξηση κινητικότητας
12.έκπτωση μνήμης και προσοχής
13.διαταραχές αντίληψης
14.επιθετικότητα
15.κακές επιδόσεις κι απουσίες από το σχολείο
16.ουλές στο δέρμα...

Αν παρατηρείτε << ύποπτες >> συμπεριφορές στον άνθρωπο σας,αν απλώς έχετε απορίες,επικοινωνήστε με την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310 995.360 και 2310 991.376 ή καλέστε τη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ << ΙΘΑΚΗ >> στο 1145.

Η ενημέρωση σώζει ζωές και η πρόληψη είναι προτιμότερη από τη θεραπεία (Ιπποκράτης)

Το παρόν κείμενο συντάχθηκε με ευθύνη της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής τουΑΠΘ,με την ευγενική χορηγία της ΕΥΑΘ Α.Ε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

1 σχόλιο:

  1. Η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται στο χώρο του πανεπιστημίου(ισόγειο Κτιρίου Διοίκησης) τα τελευταία 12 χρόνια,παρέχοντας διευκολύνσεις σε φοιτητές,ιδιαίτερα αλλοδαπούς και ανάπηρους.Κύριο μέλημά της,ωστόσο,είναι η διασύνδεση του πανεπιστημίου με την κοινωνία και στο πλαίσιο αυτό προάγει συστηματικά τον εθελοντισμό μεταξύ των φοιτητών και του προσωπικού της,προκειμένου να επιτελούν κοινωνικό έργο σε ευαγή ιδρύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή