τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ηφαιστος Γοματίου - Θύελλα Στανού 1-2



Στο 89' έσωσε την παρτίδα η Θύελλα , αφού για άλλο έναν εκτός έδρας αγώνα , παρουσίασε το ''σύνδρομο του εκτός έδρα αγώνα.''.
Άλλος ένας εκτός έδρας αγώνας ( βλέπε Μεταγγίτσι , Δουμπιά , Παλαιόχωρα κ.α) που η Θύελλα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της,  σπατάλησε  πάμπολλες κλασικές ευκαιρίες για να καθαρίσει  τον αγώνα και στο τέλος παραλίγο να το πληρώσει , όπως έγινε στα προαναφερθέν παιχνίδια.


Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν αναγνωριστικό και για τις δυο ομάδες , χωρίς να σημειωθεί κάποια μεγάλη φάση. Στο διάστημα 10'-30' η Θύελλα ανέβασε την απόδοση της ,είχε δοκάρι , έχασε ευκαιρίες και σκόραρε στο 16' με τον Μπάμπη Τουπλικιώτη , ο οποίος μετά από ασίστ του Μαριανού Βασίλη σούταρε μέσα από την περιοχή κάνοντας το 0-1.
Από το 30' ως 45' η Θύελλα ανέβασε κι άλλο την απόδοση της , κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο , παίζοντας παράλληλα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο , όμως σπατάλησε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ.

Στο β' ημίχρονο είχαμε το ίδιο σκηνικό , η Θύελλα σπαταλούσε επιπόλαια τις ευκαιρίες, δεν καθάριζε το ματς και έδινε ελπίδες στους παίχτες του Ήφαιστο .Έτσι , στο 80', χτύπησε ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου που μετά από επιπόλαια αμυντικά λάθη  ο Ήφαιστος ισοφάρισε σε 1-1.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο , ο Ήφαιστος έχοντας ψυχολογία από την ισοφάριση , προσπάθησε για την ολική ανατροπή , όμως όποια υποψία φάσης γινόταν πάλι είτε από επιπόλαιο λάθος , είτε από στημένη φάση.
Η ισοφάριση πείσμωσε τους παίχτες της Θύελλα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο άφησε στην άκρη την επιπολαιότητα και αγωνίστηκε με πείσμα για την ουσία.
Στο 84' ο Μαριανός Βασίλης με σουτ εκτός περιοχής , στέλνει την μπάλα έξω ελάχιστα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι .
Στο 89' ήρθε η λύτρωση , ο Μαριανός Βασίλης εκτελεί ''συστημένο'' κόρνερ βρίσκοντας τον Μπάμπη Τουπλικιώτη στο δεύτερο δοκάρι , ο οποίος νικά κατακράτος τους  αμυντικούς  του Ήφαιστου και  με κεφαλιά σημειώνει το τελικό 1-2.
Με αυτά τα δύο γκολ ,ο Μπάμπης(κεντρικός αμυντικός) είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 9 γκολ.

 Η Θύελλα με αυτή την νίκη φτάνει στους 28 βαθμούς ,έχει 8 νίκες , 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. και επιστρέφει στην 5η θέση.

 Την επόμενη αγωνιστική η Θύελλα υποδέχεται την Ελπίς Πολυγύρου . Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00.

 Ο Πολύγυρος είναι η μοναδική ομάδα  από τις ομάδες που στη βαθμολογία  βρίσκονται κάτω από την Θύελλα και κατάφερε να την νικήσει .
Οι άλλες 6 ήττες προέρχονται από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου