τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Αναπτυξιακό πρόγραμμα ακαδημιών ΟΠΑΠ ΑΕ . . .

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι η ΟΠΑΠ ΑΕ έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή ένα πανελλαδικό πρόγραμμα ανάπτυξης και διάδοσης του ποδοσφαίρου, με τη συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξειδικευμένων προπονητών, παιδαγωγών, παιδιάτρων, παιδοψυχολόγων, διατροφολόγων κ.λπ με τίτλο, «σήμερα αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι».
Στα γραφεία μας έχει ήδη σταλεί από την ΟΠΑΠ ΑΕ, ένας φάκελος για κάθε σωματείο μας, με ενημερωτικό υλικό για το πρόγραμμα.
ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, οφείλουν με δική τους μέριμνα, να παραλάβουν από τα γραφεία της ένωσης, το σχετικό φάκελο και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα που απευθύνεται σε ερασιτεχνικά σωματεία που διαθέτουν ενεργά τμήματα ανδρών, Νέων, παίδων και ακαδημίες 7 – 10 ετών.

Σωματεία μας που πληρούν όλους τους όρους που έχει θέσει για τη φετινή περίοδο 2014 – 2015 η ΟΠΑΠ ΑΕ είναι : 1. ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ, 2. ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ, 3. ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ, 4. ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π., 5. ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ, 6. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ, 7. Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ, 8. ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, 9. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ, 10. ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ, 11. ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005, 12. ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ και 13. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ.

Τα δέκα τρία αυτά σωματεία, οφείλουν να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής τους στο πρόγραμμα, το αργότερο μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2014. Η αίτηση συμπληρώνεται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην  ιστοσελίδα sportacademies.opap.gr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, στο τηλέφωνο 210 5798010.

Από την ένωση Χαλκιδικής θα επιλεγούν τελικά, – από την ΟΠΑΠ ΑΕ με δικά της κριτήρια που περιγράφονται αναλυτικά στο ενημερωτικό της έντυπο – ΔΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ και οι οποίες θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα περιόδου 2014 – 2015.
Προνόμια : Οι ακαδημίες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της ΟΠΑΠ ΑΕ θα έχουν τα εξής προνόμια :
* συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα
* παροχή ασφάλειας και ιατρικής περίθαλψης
* υποστήριξη και επικοινωνία
* συμμετοχή στα ποδοσφαιρικά φεστιβάλ του προγράμματος
* παροχή αθλητικού εξοπλισμού
Όσα σωματεία δεν πληρούν τη φετινή περίοδο τους όρους που έχει θέσεις η ΟΠΑΠ ΑΕ, πρέπει επίσης να παραλάβουν τον ενημερωτικό φάκελο από τα γραφεία της ένωσης και, αφού ενημερωθούν σχετικά, να προετοιμαστούν εφόσον το επιθυμούν, για την επόμενη περίοδο 2015 – 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου