τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΜΠΤΗ 28/02: Συλλαλητήρ​ιο των Πρωτοβάθμι​ων Σωματείων

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
 
Χιλιάδες λαού βγήκαν στους δρόμους στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, παίρνοντας μέρος στην πανεργατική απεργία στις 20 Φλεβάρη.  Η συνεχιζόμενη ανυπακοή εκατοντάδων χιλιάδων εργαζόμενων, νέων, άνεργων, φτωχών στην κυρίαρχη πολιτική έδωσε ηχηρό μήνυμα στο μαύρο μέτωπο συγκυβέρνησης- Ε.Ε.- ΔΝΤ. Η τρικομματική κυβέρνηση έχει μετατρέψει όλη την Ελλάδα, σε ένα οχυρωμένο κάστρο για να αποκλείσει την έκφραση της οργής και της διαμαρτυρίας του δοκιμαζόμενου λαού. Όποιος αντιστέκεται, από τους κατοίκους της Χαλκιδικής που παλεύουν για να σώσουν την γη τους από τους σύγχρονους χρυσοθήρες μέχρι τους απεργούς που επιστρατεύονται, βρίσκει μπροστά του το τείχος της βάρβαρης καταστολής και της χυδαίας συκοφάντησης από τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης. 

Απέναντι σε αυτή την πολιτική, σταθερά και με επιμονή, η εργαζόμενη πλειοψηφία έδωσε το παρόν και σε αυτή την απεργιακή μάχη, η οποία πρέπει να είναι μόνο η αρχή, ένας πρώτος σταθμός στην αναγκαία κλιμάκωση και τη συνέχεια. Για μια εργατική αντεπίθεση, με διάρκεια, μαζικότητα και μαχητικότητα, και κυρίως περιεχόμενο ανατροπής της πολιτικής και της κυβέρνησης του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Ο φόβος δεν πρέπει να περάσει, γιατί η κλιμάκωση των αγώνων  είναι αναγκαία τώρα!!!  Πρέπει να τους σταματήσουμε γιατί μας οδηγούν στην καταστροφή. Συνεχίζουμε μαχητικά, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κλάδο. Τέρμα στην αναμονή! Οι ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ έδειξαν το προηγούμενο διάστημα ότι δεν μπορούν και δε θέλουν να συντονίσουν αγώνες με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής και αυτών που την επιβάλουν. Δεν αρκούν πλέον οι αγώνες διαμαρτυρίας.
Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Θεσσαλονίκης καλεί όλα τα σωματεία της πόλης, τις πρωτοβουλίες κατοίκων στις γειτονιές, τους φοιτητές, ανέργους, συνταξιούχους σε συντονισμένο αγώνα με σταθερή και συνεχή πορεία, με εβδομαδιαίες πολύμορφες κινητοποιήσεις που θα ενώνουν όλα τα ρυάκια της αντίστασης σε ένα ορμητικό ποτάμι ανατροπής.
Διαδηλώνουμε τη θέληση μας να σταθούμε όρθιοι, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, την νεολαία

ΠΕΜΠΤΗ 28 Φλεβάρη, στις 18:00, στο ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου