τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Σήμερα η συναυλία Φίλιππου Πλιάτσικα στο Στανό Χαλκιδικής


 

11 σχόλια:

  1. Come and find................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν το κέρδος γίνεται αυστοσκοπός και αποκλείονται παιδιά Γυμνασίου χωρις εισιτηριο από τη συναυλία τότε νομίζω χάνεται και η ουσία. Πόσο περισσότερο σε ένα χωριο πολυτέκνων και περίοδο οικονομικής κρίσης.
    Αυτό ίσως να οφείλεται στο άγχος των διοργανωτών να "βγει" η εκδήλωση αφού το κόστος της εκδήλωσης ήταν "τσιμπημένο".

    Θανάσης (Π) Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θανάσης (Π) Χ οταν ομωσ ηταν η locomondo στην αρναια και το festival στην βαρβαρα τα παιδια του γυμνασιου μια χαρα ειχαν δωσει το δεκαευρο και το δεκαεφταευρο αντιστοιχα..εκει δεν ηταν τσιμπιμενο απ οτι φενεται και ξαφνικα θυμυθηκες στην συναυλια του πλιατσικα να κρινεις..

    Υ.Γ. ΟΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΟΙ ΣΤΑΝΙΩΤΕΣ ΠΡΩΤΟΙ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόση μιζέρια τελικά έχουμε όταν από τις τέσσερις ημέρες εκδηλώσεων τα παιδιά βάλανε και μια ημέρα εκδηλώσεων είσοδο και μάλιστα οικονομική .σε άλλα χωριά τρέχουμε όπως είπε και o προηγούμενος .τελικά να μην ξαναπούμε για βαρβάρα κ.ο.κ.όταν μας τρώει η φαγομαρα για όλους και για όλα.ελεος πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θαναση π χ εισαι ασχετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί ανώνυμοι, 12.04 και 4.46

    το σχόλιό μου αφορά αν έπρεπε ή ήταν τόσο αναγκαίο να πληρώσουν τα παιδιά του Γυμνασίου και τίποτα περισσότερο. Τι είναι αυτά που γράφετε;
    Αναφέρθηκα πουθενά γιατί μπήκε είσοδος ή στην τιμή του εισιτηρίου;
    Μάλιστα προσπάθησα να δικαιολογήσω τη στάση των διοργανωτών αναφέροντας ότι είχαν άγχος μήπως δεν βγάλουν τα έξοδα και γι αυτό έβαλαν είσοδο και στα γυμνασιόπαιδα. Και αυτό θα πρεπει να μας προβληματίσει (θετικά ή αρνητικά)για μελλοντικές εκδηλώσεις.
    Το "τσιμημένο" αναφέρεται στο κόστος της εκδήλωσης και όχι στο ύψος του εισιτηρίου!
    Επειδή αναφερθήκατε στη Βαρβάρα που θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβά, ποτέ τα παιδιά μου δεν πλήρωσαν είσοδο μέχρι 15 χρονών. Αν αυτό άλλαξε φέτος, δεν το γνωρίζω.

    Τελικά τι είναι για σας καλοπροαίρετη κριτική; Ότι όλα είναι υπέροχα και δεν γίνονται λάθη;
    Τα υπόλοιπα είναι μιζέρια, κακοπροαίρετα, φαγομάρα;

    Τέλος θα ήθελα να προτείνω κάτι:
    Θα μπορούσε ίσως να καθιερωθεί το οικογενειακό εισιτήριο με έκπτωση ανάλογα με τον αριθμό των μελών που έρχονται στην εκδήλωση.
    π.χ (παράδειγμα λέμε, δεν το δέσαμε κόμπο!)
    2 μέλη κανονικά
    3 μέλη 25% εκπτωση
    4 μέλη 50%
    κ.ο.κ

    Θανάσης Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θαναση Χ. γιατί δεν εκανες την προταση σου στους συλλογους, πριν γινει η συναυλια και τα προτεινεις "κατοπιν εορτης";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακρίνω και πάλι μια καχυποψία...
      Δυστυχώς οι περισσότερες ιδέες έρχονται "κατόπιν εορτής" γιατί υπάρχει η αφορμή να γεννηθούν. Και γεννιούνται μέσα από το διάλογο.
      Θα ήθελα όμως να ακούσω και την άποψη των διοργανωτών (Πολιτιστικού και Αθλητικού).

      Θ.Χ.

      Διαγραφή
  8. Ο οποιοσδήποτε προβληματισμός θα πρέπει να αναφέρεται,να αναλύεται και να συζητιέται έτσι ώστε να οδηγεί σε κάποια συμπεράσματα.

    Η ισοπεδωτική στάση χωρίς επιχειρήματα,αλλά κ χωρίς "τρόπο" έκφρασης τους, δυστυχώς δείχνει κ το γενικότερο επίπεδο μιας κοινωνίας.

    Προσωπικά, θεωρώ οτι απο τη στιγμή που ο προβληματισμός αυτός εκφράσθηκε επώνυμα και ευγενικά,έχει και καλοπροαίρετο χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα μέχρι ποια ηλικία θα κόβεται είσοδος μας απασχόλησε και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ μέχρι να βγει η τελική απόφαση.

    Στην συνάντηση που έγινε μεταξύ των Δ.Σ της Θύελλα και του Πολιτιστικού για να συζητηθούν τα λειτουργικά και οργανωτικά θέματα των εκδηλώσεων , συζητήθηκε και το θέμα της εισόδου.

    Τα βάλαμε κάτω ΟΛΑ , το είδαμε από όλες τις πλευρές, το ξαναείδαμε ,κάθε μέλος είπε την πρόταση του και την γνώμη του και βγήκε η απόφαση να κόβεται είσοδος και στα παιδιά του Γυμνασίου.

    Η απόφαση αυτή όπως και όλες οι αποφάσεις, προήλθε από διάλογο , από συζήτηση και από τεράστια ανάλυση.
    Κάθε κίνηση που γίνεται , γίνεται με μεγάλη προσοχή και μέσα από
    διαλογική συζήτηση , γιατί αυτό που νοιώθω από κάποια σχόλια που ακούω ή διαβάζω είτε διαδικτυακά είτε προσωπικά , είναι ότι οι αποφάσεις μας παίρνονται στον αέρα.
    Αποφασίστηκε λοιπόν να κόβεται είσοδος και στα παιδιά του Γυμνασίου.
    Αυτή ήταν η απόφαση μας..

    ΒΑΣΙΛΗΣ.Γ



    ΑπάντησηΔιαγραφή