τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Από τρελό κι από ναζί μαθαίνεις την αλήθεια

Άλλος για την Αμυγδαλέζα!
Να φύγουν οι ξένοι που μας πιάνουν τα κοντέινερ και στη θέση τους να φιλοξενηθούν «μαντρωμένοι» φτωχοί Έλληνες. Αυτό είπε από το βήμα της Βουλής ο ναζί βουλευτής Λαγός, αποκαλύπτοντας το μέλλον που ονειρεύεται αυτός και οι ομοϊδεάτες του για τα αυριανά θύματα των πλειστηριασμών. Να μας αδειάσουν τη γωνιά όλοι αυτοί οι απρόσκλητοι που τρώνε και πίνουν στα κλουβιά των στρατοπέδων συγκέντρωσης, ώστε να βρεθούν θέσεις για τους παρίες της κοινωνίας που καθημερινά πολλαπλασιάζονται, σύμφωνα με το ανθρωπιστικό δόγμα της Χ.Α.
Αυτοί που πριν λίγους μήνες πρότειναν «τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα, όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση», τώρα στο όνομα της ναζιστικής τους κοινωνικής ευαισθησίας προτείνουν να μπουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι φτωχοί Έλληνες.
Αυτό είναι το αύριο που επεξεργάζονται τα μελανά εγκεφαλικά τους κύτταρα, ένα αύριο στοιβαγμένο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για όσους περισσεύουν και μια χώρα τυλιγμένη σε συρματοπλέγματα. Ουρές θα κάνουν οι άστεγοι και οι ξεσπιτωμένοι για ένα πυρωμένο κοντέινερ να βράζει κάτω από το λιοπύρι του Αυγούστου. Σαν τις ουρές αυτών που στριμώχτηκαν για μια σακούλα πατάτες κι ένα πεπόνι στα περίφημα συσσίτια των ναζί «μόνο για Έλληνες».
Να γευτεί επιτέλους και ο Έλληνας αυτή την περίφημη φιλοξενία του Ξένιου Δία στα κολαστήρια της Αμυγδαλέζας και της Κορίνθου, εκεί όπου, όπως αποκάλυπταν παλαιότερα κάποιοι απολογητές της Χ.Α., οι μετανάστες περνούν ζωή και κότα τρώγοντας τα πενταπλάσια από έναν φοιτητή. Είναι κρίμα τόση φιλοξενία να πηγαίνει χαμένη στους ξένους με τη γαλαντομία του Δένδια και κάποιων «φιλικά προσκέιμενων» εργολάβων. Καιρός να ανοίξουμε στρατόπεδα «μόνο για Έλληνες». Να ξεκινήσουμε με τους φτωχούς και τους άστεγους προτείνει η Χ.Α. και στην πορεία να πάρουν σειρά και οι επόμενοι. Οι πάσης φύσης επόμενοι.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου