τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 0-0 (ρεπορτάζ - φωτορεπορτάζ)



Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Γήπεδο Βραστών

Τελικό Σκορ 
0-0




Δεν γινόταν αυτό το άρθρο να μην έχει πρόλογο την πολυπληθής παρουσία των φιλάθλων της Θύελλα και την σημαντική ώθηση που δίναν στην ομάδα όλο το 90λέπτο με τα συνθήματα τους.
Οι φίλαθλοι μας πολύ περισσότεροι από αυτούς των Βραστών κέρδισαν την μάχη της κερκίδας , δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα , λες και έπαιζες στο Στανό.











Στα αγωνιστικά τώρα η  Θύελλα πολύ καλά διαβασμένη και με δεδομένο πως η ισοπαλία βόλευε παρατάχθηκε με αμυντικό προσανατολισμό με σκοπό να μην ηττηθεί.
Οι ποδοσφαιριστές εφάρμοσαν άριστα το σύστημα που επιλέχτηκε και με δύναμη και πάθος στις κινήσεις τους  πήραν παλικαρίσια ισοπαλία με 0-0.

Ο αγώνας έγινε σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο μιας και η βροχή των τελευταίων ημερών μετέτρεψε το γήπεδο σε πραγματικό βούρκο.
Κατά την γνώμη μου ο διαιτητής ορθά αποφάσισε να γίνει το παιχνίδι μιας και ο αγωνιστικός χώρος παρότι βαρύς,  ήταν καλυμμένος μόνο σε λίγα σημεία από νερό  και επέτρεπε την μπάλα να κυλάει .



Η Ελπίς είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα χωρίς όμως να μπορεί να φτάνει με αξιώσεις στην περιοχή της Θύελλα  εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.
Οι μόνες απειλές ερχόταν από  στημένες φάσεις με κορυφαία ευκαιρία  το δοκάρι που είχε στο 58'.
Η Θύελλα αντίθετα είχε το νου της στην άμυνα και στην επίθεση απείλησε μόνο από κάποια στημένα.

Κορυφαία ευκαιρία να κλέψει την νίκη ήταν  όταν  στο 82' μετά από φάουλ του Τουπλικιώτη Χαράλαμπου  και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο Γκόγκος Σάκης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.




Εξαιρετική η διαιτησία των κύριων Δραγάτη , Ευμορφούλη και Αγαπίδη.

 Η ομάδα μας με αυτή την ισοπαλία παραμένει αήττητη για 13ο  συνεχόμενο παιχνίδι με έντεκα νίκες και δύο ισοπαλίες.
 Εχει συγκεντρώσει 45 βαθμούς σε  20 αγωνιστικές και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Φοίνιξ Νικήτης ο οποίος όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Αριστοτέλη στην Στρατονίκη λόω ακαταλληλότητας του γηπέδου.
Τρίτη βρίσκεται η Ελπίς Βραστών με 44 βαθμούς.

Την επόμενη , 21η αγωνιστική η Θύελλα υποδέχεται τον Ήφαιστο Γοματίου.

Η σύνθεση της Θύελλα :

Στόικος Χρυσοβαλάντης ,   , Τουπλικιώτης Μπάμπης,   ,Τουπλικιώτης Νίκος , Στόϊκος Γιώργος ,  Γκόγκος Σάκης,  Μαριανός Στέλιος (Τουπλικιώτης Αχιλλέας αλλαγή στο 70') , Ζαχαρούδης Σάκης , Κυριαφίνης Γιάννης, Τριανταφύλλου Μάριος(Τουπλικιώτης Χρυσοβαλάντης στο 82' ), Γερακούδης Παναγιώτης ,  Τόπι Έρντις

Στον πάγκο έμειναν οι :

 Μπήντιος Στέλιος , Γερακούδης Βασίλης , Γερακούδης Δημήτρης , Στόικος Μιχάλης και Τριανταφύλλου Κώστας.




















Οι φωτογραφίες και τα βίντεο τα πήραμε από το blog tsatalas





















1 σχόλιο:

  1. Το θέμα με τα εισιτήρια δεν τον ανέφερες και είναι πολύ σοβαρό...για όλες τις ομάδες.Γιατί αν γίνεται συχνά όπως μου είπατε και στο γήπεδο σας...πρέπει να βρεθεί λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή