τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Πέφτουν οι προσλήψεις σαν τον χαλάζι...

Το τι γίνεται με το τάξιμο κάθε ταλαίπωρου πατέρα για το γιο ή την κόρη, ή απευθείας σε άνεργους και άνεργες συμπατριώτισσές μας  αυτή την περίοδο σε όλη την επικράτεια του Νομού δεν περιγράφεται. Όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι μοιράζουν προσλήψεις και τακτοποιήσεις ανυποψίαστων υποψήφιων ψηφοφόρων τους. Οι πονηροί ψηφοφόροι περνούν από όλους, οι περισσότεροι όμως τρώνε το παραμύθι από τους επιτήδειους και ετοιμάζονται από την 1η του νέου Ετους να πάνε στα δημαρχεία να πιάσουν δουλειά. Μούφα παιδιά. Το παραμύθι που πέφτει είναι πολύ μεγάλο. 
Το έργο μετά τις εκλογές θα έχει δυο σενάρια. Το πρώτο που είναι και γνωστό θα λέει πως "οι προσλήψεις γίνονται μόνο από το ΑΣΕΠ" και το δεύτερο,--- το καινούργιο, θα λέει πως "δεν βρήκαμε λεφτά, ο δήμος είναι μέσα πολλά εκατομμύρια και δεν μπορούμε να κάνουμε προσλήψεις". Μια άλλη κατηγορία που τρώει άγριο και ξεδιάντροπο δούλεμα είναι οι συμβασιούχοι που τους τάζουν ότι θα τους κρατήσουν. Τα τσακάλια δεν καταλαβαίνουν τίποτα μπροστά στην υφαρπαγή ψήφων… Από την 1η του καινούργιου χρόνου θα παιχτούν δράματα στα πέντε δημαρχεία του Νομού. Οι υποσχέσεις ξεπερνούν στο εκατονταπλάσιο τις  μόλις τέσσερις – πέντε θέσεις που προβλέπονται από τον "Καλλικράτη" για την πρόσληψη των μετακλητών και όχι μονίμων ή εποχικών υπαλλήλων και για συγκεκριμένα αντικείμενα. Ακόμα και "οι σίγουροι -ες" όλα δείχνουν ότι θα φάνε πόρτα!

1 σχόλιο:

  1. Άρα το θέμα για όσους πολίτες σέβονται τον εαυτό τους και θέλουν το καλό για τον τόπο τους ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ: ψήφο στους υποψηφίους δημάρχους που δεν τάζουν και ΜΑΥΡΙΣΜΑ στους υποψηφίους συμβούλους και τοπικούς που θέτουν υποψηφιότητα λόγω ταξίματος. Και μην τολμήσει να πει κανείς ότι δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι μεν και οι δε ε; (Ξεκινήστε με μαύρισμα στους συγγενείς και φίλους έτσι για αρχή…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή