τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Αλληλεγγύη ή ένα πιστόλι στον κρόταφο

Σχόλιο:
και οι “επαναστάτες” ετοιμάζουν γενική απεργία μιας μέρας μόνο για τους μισους έλληνες που έχουν δουλειά -και πόσο δύσκολο είναι να κάνουν μια απεργία! τρομερό! και έχουν γίνει 15 γενικές απεργίες! ξανά τρομερό! Oι άλλοι μισοί, λοιπόν, ας πάνε να ψοφήσουν…
Ο άνεργος, ο ανασφάλιστος, ο υποαπασχολούμενος, ο συνταξιούχος, ο άστεγος, ο μετανάστης, και τα παιδιά τους και οι οικογένειές τους, να πάνε να ψοφήσουν.
Αυτή είναι η αλληλεγγύη που μάθανε οι αριστεροί και όσοι άλλοι, από την κληρονομιά που άφησε η Εθνική Αντίσταση και τόσοι αγώνες.

Σε μια χώρα που κάθε μέρα η δημοκρατία ξεφτιλίζεται, τα ανθρώπινα δικαιώματα καταργούνται, τα πάντα καταστρέφονται και ξεπουλιούνται μέρα με την ημέρα, και οι γραβατωμένοι, τα λαμόγια και οι φασίστες ξεφαντώνουν, το μόνο που έχουν να προτείνουν είναι μια γενική απεργία μιας μέρας…

και όχι μια γενική απεργία – αλλά και διαμαρτυρια – συγκέντρωση ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με απαιτήσεις, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, μέχρι να πάνε όλοι αυτοί εκεί που τους αξίζει και να καταλάβουν ότι ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ και να πεθαίνουν στα πεζοδρόμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου