τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ήφαιστος Γοματίου-Στανός 0-4

Από gomati.gr



Η κακή πορεία του Ηφαίστου στο πρωτάθλημα ­­συνεχίστηκε με νέα εντός έδρας ήττα με 0-4 από τον Στανό και πλέον η υπόθεση παραμονής αρχίζει να γίνεται δύσκολη καθώς η ομάδα έχει καθηλωθεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και αρχίζει να χάνει την επαφή της με το γκρουπ των ομάδων που κυνηγάει.
Η εμφάνιση του Ηφαίστου ήταν για άλλο ένα παιχνίδι κακή και έχασε ένα εντός έδρας παιχνίδι χωρίς ουσιαστικά να παλέψει. Ο Στανός έδειξε από την αρχή ότι ήταν καλύτερη ομάδα και πήρε μία εύκολη νίκη .
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Στανού είχε σε όλη τη διάρκεια του την υπεροχή και έψαξε να βρει το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Ο Ήφαιστος προσπάθησε μόνο να αμυνθεί και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει. Στο 12’ ο Στανός έχασε καλή ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 29’ και πάλι ο Στανός απέτυχε να ανοίξει το σκορ όταν σουτ μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Στη συνέχεια απείλησε με κεφαλιά στο 34’ που δε βρήκε στόχο. Στο 39’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 0-0 καθώς ο Ήφαιστος στάθηκε τυχερός.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με χαμένο τετ α τετ από την πλευρά του Στανού στο 51’. Ο Πελτέκης Γ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Ηφαίστου όταν δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα σε τετ α τετ στο 54’. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λαφαντάρης από κοντά με προβολή έχασε σοβαρή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Αυτό το δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο στο παιχνίδι για τον Ήφαιστο που δε μπόρεσε να αξιοποιήσει τις 2 ευκαιρίες του. Στο 60’ έγινε η φάση που έκρινε το παιχνίδι όταν ο Στάμος Β υπέπεσε σε πέναλτι βρίσκοντας τη μπάλα με το χέρι εντός περιοχής. Μετά το εύστοχο πέναλτι ο Ήφαιστος κατέρρευσε με μόνη αναλαμπή ένα απευθείας φάουλ του Παπαγιουβάννη ΣΝ στο 60' που απέκρουσε ωραία ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο 65’ έγινε το 0-2 με σουτ και στο 71’ το 0-3. Το παιχνίδι πλέον έγινε άναρχο και το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 83’. Ενδιάμεσα ο Ήφαιστος είχε κάποιες μικροευκαιρίες που δεν απέφεραν κάποιο γκολ.
Η ομάδα βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση της τελευταίας 4ετίας και αν δεν αλλάξουν πολλά πράγματα είναι φαβορί για τον υποβιβασμό.
Επόμενο παιχνίδι το εκτός έδρας μέσα στην πρωτοπόρο Νικήτη που θα χρησιμέυσει για δοκιμές καθώς η διαφορά των ομάδων είναι πολύ μεγάλη.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου