τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ


Στο.. «γιοφύρι» μεταξύ Στανού και Μελισσουργού συγκεντρώθηκαν την Κυριακή κάτοικοι των δύο περιοχών εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία τους για την γέφυρα στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει τους νομούς Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Η γέφυρα βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ Στανού και Μελισσουργού. Τον περασμένο Σεπτέμβριο τα νερά του χειμάρρου προξένησαν σοβαρές ζημιές στη γέφυρα  και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν επισκευάστηκε από την Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, στα όρια της οποίας βρίσκεται η γέφυρα.


Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, βρίσκονται ξεχασμένοι και χωρίς λύση στο πρόβλημα. Τα  αυτοκίνητα, όταν δεν έχει νερό ο χείμαρρος κινούνται μέσα στην κοίτη του ρέματος για να πάνε για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη... Οι κάτοικοι του Στανού, όλο το χειμώνα που ο χείμαρρος είναι ορμητικός μετακινούνται στη Θεσσαλονίκη μέσω Αρναίας και Μαραθούσας, διανύοντας μια απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων επιπλέον.  

Το πρόβλημα έχει κοινοποιηθεί και στους δήμους Αριστοτέλη και Βόλβης από την πλευρά της Οργανωτικής Επιτροπής στην οποία συμμετέχουν φορείς κι από τα δύο χωριά. Οι κάτοικοι ζητούν άμεσα λύση και επισημαίνουν ότι η διάβαση αυτοκινήτων μέσα από το ρέμα είναι επικίνδυνη και παράνομη.

της Βικτωρίας Καρακούση

 

2 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!
    ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο παχτας στην παρουσιαΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΜ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή